Prima autogarage bedrijf! Kom hier al jaren. Word altijd goed geholpen, zowel met aankoop als onderhoud / reparatie van mijn auto's en accessoires. Ook plaatwerk en spuiten behoren tot de mogelijkheden. Het bedrijf is in een nieuw jasje gestoken. Modern, ruim en uitnodigend.
Service uitstekend
aanschaf gebruikte peugeot 2008 met inruil van Volvo T5 Goede informatie en goede realistische deal . Ik ben tot nu toe heel tevreden
Goed overleg heel duidelijk als er wat is bellen ze je op
Vriendelijk behulpzaam snel geholpen
correcte behandeling
erg goede service
Je wordt deskundig en vriendelijk geholpen
Top garagebedrijf, die ik aanbeveel bij familie, vrienden en bekenden.
Vriendelijk,mooie garage,afspraak nakomen,goede service,al enkele jaren klant
De wijze waarop garage Maashorst met ons als klant omgaat is op basis van openheid en vertrouwen. Dit spreekt ons aan en daarom ook vandaag twee gebruikte auto’s gekocht. Een top garagebedrijf.
heel gemoedelijk, voldoende uitleg en zeker een aanrader voor andere klanten.
Dit is een bedrijf waarop je kunt vertrouwen. Afspraak is afspraak daar hou ik wel van.
zelfs voor iemand die geen kennis heeft van auto's
Alles is goed verlopen
Zeer deskundig vriendelijk en betrouwbaar. Prachtige garage
Correct geholpen in de garantie periode.
Goed gevoel .
Sander komt de gemaakte afspraken na. Hij communiceert goed. Oftewel door een telefoontje of app. Wanneer de zoektocht tegenzit communiceert hij dat hij niets gevonden heeft en dat hij hiermee verder gaat, zodat je weet dat het zijn aandacht heeft.
Vriendelijk en heel goed en snel behandeld !!!!
Super!!
Voelde me er meteen thuis!!!!
Super service, meedenkend, snel. Voor een volgende auto gaan wij weer naar Vakgarage Maashorst.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst