Dit is naar tevredenheid uitgevoerd.
Op afspraak gemaakte reparatie snel gemaakt met goede service en communicatie.
Zeer behulpzaam en zeer vriendelijk
Mijn auto is snel nagekeken, onderdelen vervangen en ik kon mooi op tijd weer mijn auto ophalen.
Accu moest vervangen worden. Binnen een half uur was dit gepiept. Een belletje en wij konden weer rijden.
dit bedrijf denkt mee met de klant.
De klant is koning
Prettig en deskundig contact
Prettig in de samenwerking, afspraak is afspraak!
Nu met de nieuwe werkplaat helemaal klaar voor de toekomst
Eerlijk over hetgeen gemaakt moet worden, willen graag kwaliteit en eerlijke auto afleveren. Bellen tussendoor om te overleggen. Blij dat ik hier mijn auto heb gekocht:)!
Enthousiaste directie en medewerkers. Ze denken echt met de klant mee. Wat hij/zijn wil e.d. Dringen niets op. Het gevoel alsof je de auto van je eigen broer koopt. Dik tevreden. Wens jullie veel succes met de vernieuwde garage. José en René Poels Meerlo
Altijd een vriendelijk ontvangst een snelle service met een deskundige afhandeling .
Goed advies en prima service. Vriendelijk en accuraat!
ze nemen allle tijd voor jou en behulpzaam
Erg gastvreindelijk, Helpen je goed en graag. Hierdoor blijft je auto tiptop en rij hij ook weer lekker. Zeker aanbevelen aan anderen. De betere garage van Horst aan de Maas.
een goede garage die voor zijn klanten klaar staat
Bij mijn aanschaf voor een andere auto kwam ik terecht bij vakgarage Maashorst , deze vakgarage raad ik iedereen aan omdat je daar tot volle tevredenheid vriendelijk wordt geholpen .
Bellen en het is al geregeld. Topbedrijf!! Zeker aan te raden
Wij zijn op een goede deskundige en plezierige manier geholpen in de keuze voor een andere auto. De wijze waarop jullie de klant helpen is uitstekend en een goede service.
Prima garage
Vooraf afspraken gemaak, deze afspraken zijn perfect nagekomen
vriendelijk ontvangen en afspraak netjes afgehandeld.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst