Goede snelle service
Zelfs mijn oude Honda wordt er met respect behandeld
Mooie en fijne Auto gekocht, service is top en het belangrijkste vinden wij dat de mensen behulpzaam zijn en super vriendelijk!!
Het bedrijf is klantvriendelijk, behulpzaam en zeer netjes in de afhandeling !!. Een aanrader !!
Ben pas voor de eerste keer klant bij jullie. Kan daarom verder nog geen informatie geven.
Bij vakgarage Maashorst maakt het niet uit met welk probleem je komt. Het wordt deskundig en professioneel opgelost. We zijn nu een jaar klant maar hebben alleen maar lof voor Sander en zijn medewerkers, chapeau.....
Vriendelijke en goeie service
Een zeer goede communicatie en super service. Staan gelijk voor je klaar !!!
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Snel geholpen, volgens de afspraak, vriendelijke personeel, meedenkend. Zeer goede service.
Netjes vriendelijk
hier wordt je goed, perfekt en vriendelijk,. bij evtl. geholpen.klachten,
bandenwissel, punctueel volgens schema. 8.20 uur = 8.20 uur aanvullende informatie gekregen over staat remblokken en toestand winterbanden
Ook bij de wielenwissel attenderen de monteurs je op eventuele bijzonderheden die zij zien.
prima service,vriendelijke mensen,word altijd goed geholpen.
Hier wordt in oplossingen gedacht op alle mogelijke gebied. Naar twee kanten flexibel over inzet .
Vorige week hebben we gekeken naar een andere auto . Een proefrit gemaakt en nadat ik een mooi bedrag terug kreeg voor mijn auto hebben we hem gekocht ! Top service en klantvriendelijk . Team Maashorst
Vriendelijk personeel en goeie service
GHeel goed !
Ondanks de verbouwing toch weer heel strak geregeld alles.
Zoals elke keer eerder super ontvangst leen auto stond al klaar
mooie garage
Sint Jansstraat 32