Goed geluisterd naar onze wensen en een mooie auto afgeleverd. Gewoon toppie gedaan !!!
geen gelul maar poetsen , luisteren wat de klant wil en dan uitvoeren
Was op zoek naar een auto. Voorkeur doorgegeven, daar zijn ze naar op zoek gegaan en gevonden. Nu in het bezit van een goede mooie auto. Top service! Vriendelijk!
Bij uitleen elektrische auto even vragen wat de verwachte kilometers zijn.
Altijd goede en heldere communicatie en geen verrassingen achteraf.
Uitstekend geholpen
Werkzaamheden goed uitgevoerd
Auto was binnen 1 dag weer klaar voor apk, kleine beurt en nieuwe banden en velgen. Helemaal top!
Ben al jaren een zeer tevreden klant
Vriendelijk, deskundigheid en goede service.
fijn dicht bij , prettig contact
helemaal prima
Vriendelijke en goede service
Ik geef een melding door wordt direct opgepakt
Top garage
Na een aanrijding erg goed geholpen.
Ze hebben alle problemen opgelost.
Schade afhandeling is prima geregeld
Prima garage, goede service vriendelijk en deskundig personeel
Altijd snel n afspraak en deskundig
Laatst had ik een schroef in band. Probleem is direct verholpen en binnen 10 minuten was ik weer onderweg.
Auto volgens afspraak gebracht. Een telefoontje toen deze klaar was. Snelle service. Top
topgarage om de hoek bij ons....wat wil je nog meer
Gastvrij
Een occasion gekocht, waarbij uitgebreid de tijd werd genomen om mijn vragen te beantwoorden en op bepaalde gebieden ook nog van advies werd voorzien. Kreeg echt het gevoel dat de klant koning was.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst