Onderhoud aan de auto werd gedaan zoals afgesproken en geen verrassingen achteraf.
Er is altijd tijd voor je. Deskundigheid en vriendelijkheid zijn top. Perfecte ervice.
oke
Ben gewoon heel tevreden met vakgarage. Ps. Showroom en faciliteiten kan ik nog niet beoordelen door de verbouwing.
wij komen al meer dan 15 jaar bij deze Vak garage Maas horst dus vanzelf sprekend toch
een heel fijn, eerlijk bedrijf! flexibel, meedenkend, en een zeer vriendelijke en goed service.
Maashorst is klantvriendelijk, helpen klanten graag enzovoorts.
Vriendelijke mensen, correct en eerlijk. De auto was volgens afspraak afgeleverd.
Heel spontaan , gemoedelijk met goed uitleg.
Vriendelijk, professioneel, wordt geluisterd naar de klant.
Goede service en komen afspraken na.
klantvriendelijk, deskundig en prima service
Op maandag gebeld voor nieuwe banden, ik kon dinsdag al terecht. Super service!!! Dank je wel.
Onderhoud en kleine reparaties volgens afspraak gemaakt. Zeer tevreden!
Een garage die snel kan schakelen op elke vraag/probleem.
Ondanks geen afspraak direct geholpen.super.
Problemen/zaken worden meteen beetgepakt en opgelost
Je wordt goed geholpen als je met vragen komt.
Aardige mensen goede service en vakmensen een aanrader
tevreden
APK en kleine beurt. Netjes gebeld over de extra kosten. Goed geregeld
Ik beveel deze garage bij iedereen aan die op zoek is naar een auto.
Beste Vakgarage, beste Sander, Ik heb jullie handelen als zeer prettig ervaren! Ik zal jullie zeker willen aanraden aan anderen! Zeer persoonlijk. Trotsheid die jullie uitstralen op jullie bedrijf en handelen, en toekomst in deze is te voelen. Fijn dat ik ondanks de lange afstand, toch de mogelijkheid kreeg, zonder problemen, om de auto te laten beoordelen voor aanschaf. Een goede check, een nieuwe accu, en zelfs een bosje bloemen. Dank jullie wel!! Succes voor de toekomst!
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst