Service is heel goed. en ben goed geholpen ben echt tevreden over Horst maas Garage. zal een ander aan raden om na Garage Horst Maas te gaan.
Goede service en klantvriendelijk
Tja in een woord super
Snel geholpen en vriendelijk personeel!!
Met deze garage kun je goede afspraken maken waar je 100% op kunt vertrouwen.Ik heb er nu mijn 3e auto gekocht en nog altijd super tevreden.Ze staan achter het product wat ze verkopen.Dit geeft mij vertrouwen.
Zoals altijd een goede service, maar het tijdelijke onderkomen vind ik niet coronaproof.
Vlot en vriendelijk
Vriendelijk en goed
Klantvriendelijk, vakkundig onderhoud, en een goede service.
voel me er op mijn gemak. en kan altijd terecht. ook voor kleine dingetjes
kleine reparatie, snel klaar
goed bedrijf om mee te onderhandelen
Oke
Van het begin tot het einde uitermate goed afgehandeld
Alles duidelijk, en extra auto keuren op korte termijn geen probleem.
Altijd goed service, klantgericht en vriendelijk.
Prettig zaken gedaan ten aanzien van de aankoop van een occasion. Het bedrijf heeft de zaakjes goed op orde, binnengekomen auto’s worden vooraf netjes nagekeken, zodat men eet wat er met de auto’s is, Fijn onderhandeld over de auto die wij nu naar volle tevredenheid hebben gekocht.
Prima. Zodra de bluw klaar is kunnen jullie weer vooruit.
uitstekende service, klantvriendelijkheid van personeel en eigenaren
Mijn vraag werd goed begrepen en de situatie goed ingeschat. Er kwam directe reactie op mijn vraag. De opvolging van de situatie was accuraat en ik werd snel teruggebeld met de uitkomst; attent en behulpzaam.
Lamp vd auto was stuk en vroeg of ik een afspraak kon maken. Kon direct langskomen! Dat is service welke je wilt van je vakgarage.
Erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik kon mijn auto ergens in de middag brengen en er werd meteen mee aan de slag gegaan. Zelf kon ik gewoon in de wachtkamer wachten tot de auto klaar was. Prima geholpen dus!
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst