goed contact snel geholpen en service perfect op maat.
Tip: Bij aankoop auto stuur de klant een e-mail: Wat dient u zelf nog te regelen, bijvoorbeeld: - zorg dat de overschrijvingsdocumenten van uw oude auto compleet zijn en aanwezig zijn bij het inruilmoment - vergeet de reservesleutel van u oude auto niet mee te nemen - verzeker de nieuwe auto voordat u deze komt ophalen - meld de in te ruilen auto af bij uw verzekeraar. - wegenbelasting wordt automatisch aangepast - het nieuwe kentekenpasje ontvangt u automatisch thuis Dit is al besproken met Sander.
geweldig
Snelle service
Zijn goed
Vriendelijk, deskundig en klantgericht.
De afspraak was binnen redelijke termijn ingepland. Lieten weten wat er buiten de kleine beurt aan de auto gedaan moest worden. Prijs van de beurt heel redelijk.
Je word goed geholpen en ze hebben een goede service
Goed gevoel
Omdat we er zelf niet uitkwamen om een lampje te vervangen en het eigenlijk supermakkelijk is (als je het eenmaal weet)hebben we contact opgenomen met de garage.Het was geen enkel probleem om langs te komen en we zijn goed en snel geholpen,daarom Topservice!
Super geholpen en geïnformeerd. Er werd geluisterd naar wat ik wilde en dit werd omgezet in eerlijk en deskundig advies. Binnen 3 kwartier had ik een nieuwe auto, die ik een week later al kon ophalen. Ook toen was er weer ruimte en tijd voor het afhandelen van alles Vragen werden beantwoord die ik nog had en nogmaals een duidelijke uitleg. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf en de eigenaar
flexibel, meedenkend, en eerlijk
klantvriendelijk en erg behulpzaam
We worden er altijd vriendelijk geholpen. Zijn deskundig.
snel, zeer vriendelijk, efficiënt
De bandenwissel is weer perfect en snel uitgevoerd door een topteam
prima, goed geregeld
Goed snel deskundig geholpen
Er brandde een lampje op het dashboard.Er werd snel naar gekeken en opgelost. Dit is pas service!
Zie boven
Prima service Vriendelijk
Altijd goede service en vakbekwaam
zeer goede service, prettige en kundige communicatie
We zijn nog in afwachting van onze aangekochte bestelbus maar we kunnen toch al iets kwijt. Bus mocht op de brug toen we kwamen kijken en er werd van te voren aangegeven wat er nog moest gebeuren aan de bus. Tuurlijk maakt iedere verkoper graag winst en het liefst zoveel mogelijk. Maar hier had ik het gevoel dat kwaliteit verkopen net zo belangrijk was als winst maken. Prettig bedrijf en een heel schappelijke eigenaar. Chapeau!
Snelle afhandeling, eerlijk en betrouwbaar. Bij meer kosten word er altijd van te voren overlegd.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst