ik zocht een auto maar ze hadden die niet staan die ik zocht . Maar ze hebben er een gevonden die ik wilde hebben . perfect !!super mooie auto
Tevreden klant.
Goed en vriendelijk geholpen
Voor apk en beurt weg gebracht. fijne service goeie communicatie over de kosten en werkzaamheden. En met de nieuwbouw dit wordt gerealiseerd wordt het allemaal nog mooier aldaar
Vriendelijk en correct.
Alles fijn verlopen
fijn bedrijf met juiste service
Een goede service en deskundige reparatie!
nette oplevering van de auto en een goede service
Klant vriendelijk.auto netjes afgeleverd.
Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Goede service
Telefonisch meteen bereikbaar Problemen worden zo denk mogelijk opgelost
was wel verbaasd dat voor 20 min er een rekening uitgeschreven is van 36 euro 5 min voor te starten vijverlaan 1,5 km verder van de garage en 3 min voor 5 dagen later even meten. monteur was Mat ik denk dan ben toch klant ,,voor zoiets ga je toch geen rekening uitschrijven hoort toch bij de service . maar service zoals ik al zei is klantvriendelijk en goed.
Wij waren op zoek naar een gebruikte SUV auto maar hebben met behulp van Maashorst een zoektocht langs dealers bespaart, hij haalde de auto's zelf op en op basis van deze ervaring zijn we geslaagd in een aankoop van een auto
Staan altijd meteen voor je klaar
Opm. over hulpservice, Staat vermelding over vervangend vervoer waar wel een probleem mee was.
perfecte service, geen poespas.... gewoon kei goed
Een garage die er voor je is, met je meedenkt en je de ruimte geeft om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een andere auto. Vriendelijk, niets is teveel en luisteren naar je bevindingen/opmerkingen. Service staat hoog in het vaandel, dank hiervoor! Hier ga je met een super goed gevoel met je nieuw aangeschafte auto naar huis.
Goed geholpen met het probleem wat ik had met mijn auto
Auto weggebracht 2,5 werk moeten missen doordat niet goed was gecommuniceerd. Dat na 1,5 week wachten waar ik zelf voor had gekozen omdat ik dacht dan is deze gemaakt maar in plaats van gemaakt duurde het nog 1 week dat was echt een domper wat waarschijnlijk best zolang duurt maar als ik keuze van tevoren had gehad was ik wel verder gaan kijken of iemand anders mijn auto sneller had kunnen maken want 2,5 weken zonder auto is niet erg handig om maar netjes te zeggen.
Vriendelijke no nonsens mensen die luisteren naar de klant.
Alles volgens afspraak
Sint Jansstraat 32