Corect, vakkundig en snel
Sander heeft me erg goed geholpen en de juiste auto voor me gevonden
Bij een vraag of probleem, zeer snelle hulp en planbaar op een voor mij gunstig tijdstip. Meedenkend en vakkundig, zeer nette garage en leuk personeel.
Prima geholpen bij de aanschaf van een andere gebruikte auto.
Afgelopen week een occasion met BOVAG garantie aangeschaft, ervaring tot nu toe heel positief
Doen wat ze beloven
Sander en Ramona hebben me goed geholpen met de import van een nieuwe auto
Duur, maar goed en snel geholpen
top bedrijf
Altijd bereid om mee te denken, nooit onverwachte kosten. Heel duidelijke communicatie. Bij een beurt bellen ze altijd netjes om te vragen of iets dat aan vervanging toe is ook echt vervangen mag worden. En super service. Laatst stond ik met pech langs de weg. Toen ik ze belde hebben ze meegedacht in oplossingen en ons in contact gebracht met collega’s in de buurt om ons weer op weg te helpen. Voor ons de ideale garage!
Je wordt als het kan zo gauw mogelijk geholpen. Ze zijn vriendelijk en geven goed advies. Kom er al jaren.
Gedreven door passie, een plek waar je nog echt klant bent. En natuurlijk gaat hier ook wel eens iets mis, maar er wordt dan een oplossing geboden. Fijne mensen en mooie garage, kom er meer dan 10 jaar zowel prive als zakelijk een echte aanrader.
Garage met een goede service.
Als ik mijzelf omschrijf ben ik een zéér kritisch persoon met oog voor details. De garage heeft op mij, relatief gezien, vrij weinig tot niets verdiend. Toch werd ik behandeld alsof ik een auto van €95.000,- had gekocht. Ongeëvenaarde belachelijk goede service, complimenten!
Prima geholpen met invoer auto ,
zeer klantvriendelijk en hier wordt alles goed geregeld vriendelijk personeel
zeer goed
Duidelijk en op de juiste manier geholpen zoals het hoort. Klantvriendelijk
goede ervaring
goed geholpen
Het voelt al fijn bij de binnenkomst en de afhandeling van de uit te voeren werkzaamheden is prima.Je wordt gezien als klant en bent geen nummer in de wachtrij
Mijn auto had schade, zij hebben alles voor me geregeld ik werd helemaal ontzorgd. De auto kon ik na een paar dagen weer piekfijn ophalen! Heel erg prettig
De mensen met kwaliteiten op de juiste plaats binnen het bedrijf
Snel en goed geholpen
Sint Jansstraat 32