Ook bij niet voorziene situaties, wordt er op een professionele en prettige manier met je meegedacht richting een oplossing.
vriendelijk, behulpzaam ,vakkundig, gemakkelijk in de omgang en afspraken heel goed nakomen. Kortom een heel plezierige gastvrije dicht bij de klanten staande garageonderneming
Bij een defecte accu van mijn auto ben ik snel en prima geholpen.
Snel en vakkundig geholpen, precies zo als we gewend zijn.
Zeer ervaren monteurs leveren perfect werk.
Alles volgens afspraak gelopen en de auto netjes in orde gemaakt
Goed overlegd over de nodige dingen die gedaan moeten worden en vooraf prijsbepaling.
Bedrijfsbus gekocht
Vriendelijke mensen ,
Als zeer prettig
Fijn personeel, denkt goed mee !
Alles top geregeld van afspraak tot reparatie
garage alleen nodig gehad voor APK keuring; alles prima verlopen
Vriendelijk personeel en bovenal meedenkend en eerlijk advies no nonsens kortom dikke 8
De schade is keurig hersteld. Bovendien kon gelijkertijd de onderhoudsbeurt gedaan worden.
vond erg goed gegaan met de transfer van m'n busje, halen en brengen, is allemaal goed gegaan en de reparatie was ook goed gegaan. Ga zo door...
ik had een melding van een leeglopende band, toevallig en gelukkig in de buurt van de garage. reparatie binnen een kwartier, met vriendelijk en behulpzaam personeel. complimenten!!
Zowel voor als tijdens de koop konden we alles vragen en checken. Heel fijn!
Voor mij betrouwbare mensen en ervaren mensen die voor je klaar staan.
Zakelijk, snel, veel kennis van E-automotive
vriendelijk personeel
betrouwbaar - klantvriendelijk - goede service