Remblokken en schijven achter vervangen maar ook voor gecontroleerd en schoongemaakt zonder extra kosten.
altijd meedenken, het gaat over mensen en niet over het gewin.
goed geholpen en snel weer klaar
Al bijna 25 jaar klant dan zal het zeker in orde zijn
Vakkundig. Wanneer het probleem lastig blijkt op te lossen, schroomt men niet om een specialist te raadplegen. Vriendelijk en alles wordt met de klant goed overlegd, geen verrassingen.
Wij zijn helemaal tevreden. Goede service en betrouwbaar.
Ik word altijd goed geholpen bij garage Bonhof. Een betrouwbaar en goed adviserend bedrijf.
Altijd hartelijk en behulpzaam. Ook als er soms een noodgeval is.
Ik kom er al jaren met genoegen en wordt er goed geholpen. Anders was ik al lang afgehaakt
Het is een nieuw adres voor onze 3 auto’s, waarvan 1 klassieker. De passie en vriendelijkheid waarmee de eigenaar (Jacco Bonhof) een rondleiding heeft gegeven van zijn bedrijf, schept vertrouwen. Ik hoop hier jaren te kunnen zijn voor onderhoud en APK.
Gewoon goed en vriendelijk personeel TOP!!!!
Goed en betrouwbaar!
Wanneer er een probleem is wordt deze op een goede manier opgelost.
Fantastisch
Ze doen wat ze horen te doen, en dat is fijn.
vakkundig, prima communicatie, klantvriendelijk
Na dat interieur filters waren vervangen nog een naar geurtje. Ook daarbij snel geholpen Top top top
Correct bedrijf met een goede/vlotte service.
Goede service.
Alle reparatie,s worden met inspraak ,goed verholpen!!
Prettige klantenservice
Mijn Ds5 mopperde met een storingsmelding. Omdat ik voor werk in Duitsland zit ben ik erg afhankelijk van de auto. Bonhof komt de afspraak:''s Morgens brengen en' 's middags halen altijd na. Top voor mij en top van Bonhof!
Zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede service
rekening houdend met wens van de klant goede, snelle service verlenen
Werd zeer goed geholpen