Goed geholpen, goed meegedacht en op de hoogte gehouden.
Prima service. Exactere beschrijving vd auto .
Helemaal goed met de service
Ik heb een prima ervaring met vakgarage Bonhof. Wordt altijd goed geholpen, waarbij zo veel mogelijk rekening met mijn wensen wordt gehouden. Ook de kwaliteit/prijs verhouding is OK
Hulpvaardig, klantgericht, vriendelijk en kundig
Fijne mensen en goede service
Snelle service duidelijkheid over eventuele inruil. Fijne normale mensen.
Een garage waar prettige mensen werken die altijd je vragen kunnen beantwoorden. Ze zeggen je vooraf duidelijk wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren zodat het voor mij heel inzichtelijk wordt.
Dat ik altijd iets kapot heb wanneer jullie het druk hebben/het net vakantietijd is.
Zeer vriendelijk
Goeie afspraken goeie service
Goede hulp geboden in een lastige moment
Perfect geholpen precies vlgs afspraak
Probleem vlot en goed verholpen. Ondanks de drukte werd er tijd vrij gemaakt.
In eerste instantie onze Camper een APK en onderhoudsbeurt laten geven. Na een goede ervaring nu ook onze Opel Meriva voor APK en onderhoud aangeboden.
Snel en prima afgehandeld
Fijne garage waar ze je vriendelijk te woord staan en je goed geholpen wordt.
positief , ben dezelfde dag nog geholpen en het euvel is verholpen
snel en correcte behandeling
Heel prettig, laagdrempelig en deskundig en vriendelijk personeel. Altijd in voor een gezellig praatje.
Zeer goed, duidelijk verhaal, prima prijs.