Ben meerdere malen in de garage geweest en altijd netjes,vriendelijk behandeld.
als altijd weer prima service
Je kunt altijd tussendoor terecht voor een kleinigheidje, zoals een lampje verwisselen.
Heel goed geholpen met aanschaf nieuwe auto. Vanwege thuiswerk onze beide auto's ingeruild voor 1 andere auto. Goede service en goede deal.
J
Ben zeer tevreden met garage Bonhof en alle medewerkers!!
Net, heel vriendelijk en correct geholpen, met de aanschaf van tweedehands auto. Prijs kwaliteit verhouding Super. En goede aflevering.
Alles wat je van een goede garage verwacht
Positief
Afspraak is afspraak bij Vakgarage Bonhof. Het personeel is bijzonder vriendelijk en weet waar ze over praten.
Fijne garage, reparaties altijd in orde en een prima service. Afspraken worden nagekomen.
Altijd goed geholpen
X
Een schade aan een oude auto wilden we met een tweedehands onderdeel oplossen. Ze informeerden ons naar de mogelijkheden en kwamen met een goede oplossing.
Goed geholpen en geen lange wachttijd
Kom al jaren bij deze garage en heb geen behoefte om weg te gaan. Goede service en klantvriendelijk.
Ik had een klacht. Kon snel ingepland worden. Vlot gerepareerd
Medewerkers denken met je mee.
Deskundig, vriendelijk en indien nodig belt men voor overleg.
Al jarenlang heel tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid
Er was tijd genoeg inde auto’s te bekijken en een rondje te rijden
Werken hele kundige mensen, prettig in de omgang, komen afspraken na, goede prijs/kwaliteit, betrouwbaar. Garage zit in Epe en woon zelf in Apeldoorn. Misschien zegt dat wel genoeg!
Onze Citroën Jumper is hier in goede handen. Wij hebben ook een goed gevoel over de prijs-/kwaliteitverhouding.
Goed meegedacht in het kopen en ophalen van de auto. Ook fijn dat we zes maanden garantie hebben.