Ik had een oude Z3 die lange tijd heeft stil gestaan. Tinga heeft auto opgehaald en onderzocht. Daar is een lijst van acties uit gekomen met daarbij de prijs. Samen om auto gelopen en gevonden punten doorgesproken. Ik kon hierdoor goede keuzes maken wat ik wel en niet wilde laten doen. Resultaat van werkzaamheden was heel goed gedaan. Met aandacht voor de staat van mijn oude auto! Uiteindelijke kosten waren zoals afgesproken. Vond het een heel prettige ervaring om met Jeroen mijn oude Z3 op te knappen. Kan ik iedereen aanraden.
Vriendelijk vakkundig no bullshit Mooie auto 's
vriendelijk personeel
Saab gekocht. alles in orde gemaakt! prettig
Tinga heeft ‘t zo druk dat ze geen tijd verprutsen met klusjes die niet nodig zijn (op dat moment). Dus als ik vraag zullen we de motor dit jaar reviseren zeggen zij na een proefrit ‘niet nodig’. Andersom zien ze dan zelf wel een versleten kabel die wordt vervangen tijdens de jaarlijkse beurt zodat het Saabje weer lekker door kan tuffen.
Mijn SAAB 900NG cabrio uit 1994 was aan haar einde gekomen en dus had ik op korte termijn een goede "nieuwe" SAAB cabriolet nodig. Bij Vakgarage Tinga in Leimuiden een 9-3NG cabrio uit 2004 gekocht voor een net bedrag. De wagen verkeert in een prima staat. Fraai en net interieur. Dat geldt ook voor de buitenkant. Jeroen heeft de wagen ruim binnen de afgesproken termijn fan-tas-ti-sch klaargemaakt. Keurig gepoetst. Ik blij, vriendin blij. Die heeft er nu nog meer zin in om door Frankrijk te toeren met het dak omlaag. Ik ben helemaal blij. Een SAAB-minnende collegin was helemaal enthousiast; zij wel eigenlijk wel weer een SAAB en was terecht compleet verliefd op mijn exemplaar.
Vriendelijk personeel. In voor wat grappen en grollen. Maar ook serieus en zakelijk. Kon die bewuste middag vrijwel direct terecht met het mankement aan mijn raam aan de passagiersdeur. Er werd tijd vrijgemaakt om naar het probleem te kijken en om een eventuele reparatie in te plannen. Dit was echter niet nodig en kon ter plekken gerepareerd worden. Na ruim een uur en een koffie verder kon ik mijn weg vervolgen naar huis na betaling van de schappelijke factuur.
Garage met hart voor de auto. Hebben nog verstand van sleutelen :-)
Stuk voor stuk bijzondere garagespecialisten.
Garage met een hoop kennis en ervaring vooral in het merk Saab.
Goede check en prima advies.
Gewoon fatsoenlijk, eerlijk en vakkundig; afspraak is afspraak. Hierdoor volgen de echte autoliefhebbers !
Onlangs tweede auto bij Tinga gekocht. Ook deze auto weer heel goed afgeleverd. Sinds 2019 een heel tevreden klant
Zij kennen de techniek door en door
Vriendelijk en verzorgend
prima service, doorgaan zo
Reparatie is prima uitgevoerd
Erg prettig hoe we op de hoogte werden gehouden over het onderhoud aan onze auto en hoe er werd meegedacht om binnen een paar dagen alsnog veilig op vakantie te kunnen.
Deze jongens houden van auto's, sleutelen, techniek en snappen dat het moet werken en blijven werken. Maar ook dat het geld niet oneindig is. Dus krijg je goed advies, dingen aangeraden, en als je wilt gaan ze los. Of ze zoeken het uit. Ook als het obscuur is, of alleen met jouw auto. Ik heb altijd het gevoel dat mijn auto behandeld wordt alsof het hun eigen auto is. Ja, en dan vergeet je ook wel eens om de service teller te resetten, maar dat los je dan gewoon gelijk even op ;-)
Al meer dan 40 jaar rij ik SAAB. Bijna alle modellen zoals, 96, 900, 9000, 900 cabr. en 93 station. De vakbekwaamheid en service bij Garage Tinga in Leimuiden is fantastisch. Zij maken dat wij nog met 2 SAAB’s met veel plezier rijden.
Inmiddels twee jaar geleden mijn eerste Saab bij Jeroen gekocht. Had ik veel eerder moeten doen, wat een fantastische (h)eerlijke auto. Ik voel me er altijd erg welkom en wordt fantastisch geholpen door de vakmannen en dame! Saab virus is toegeslagen en mocht ik een tweede kopen dan is het hoogstwaarschijnlijk weer een auto van Tinga. Ik raad een ieder zeker de Saab en Volvo rijders Tinga aan!
Onze Saab 9-3 was al aan een opfrisbeurt toe, en toen reed er ook nog een oplegger tegenaan. Prachtig hersteld en steeds prima contact.
Prima service al jaren lang
Bij overname van een 50 jaar oude Saab 99 is deze door Tinga weer rijvaardig gemaakt. Hoewel de doorloop lang was, verbaast me dat niks bij een auto waarvan veel onderdeel maar moeilijk meer te krijgen zijn. Alle onderhoud eerst besproken, incl plan van aanpak om de auto op de weg te krijgen. Hij rijdt weer en daar ben ik heel blij mee!
Uitstekende service