Tinga is een fijne garage. Ze kennen je persoonlijk, weten met welke auto je rijdt (kom daar maar eens om bij een grote dealer). Ze geven altijd aan wat er gedaan moet worden en wat de te verwachten kosten zijn. En alles met top service.
Dit was mijn eerste keer voor een onderhoudsbeurt.
Gewoon goede service. Makkelijk benaderbaar en het wordt snel geregeld of je krijgt een snelle reactie
Aan mijn Saab mankeerde nogal wat zaken, dankzij deskundig advies en reparatie, functioneert alles weer als van ouds.
Reparatie nodig. Vlot, nette info
Ze zijn heel kundig in hun werk en heel betrouwbaar met afspraken. Zelfs na de garantie worden er zaken keurig opgelost. Altijd vriendelijk, ook al is het bere druk. Een aanrader om je auto aan te schaffen en/of te onderhouden.
Heel blij met de Saab!!! Zo mooi afgeleverd!!
Vakgarage Tinga is een niet alledaags bedrijf, de sfeer is te omschrijven als kundige mensen met verstand van zaken die aanpakken.
Ondanks dat er wat leveringsproblemen waren bleef de garage professioneel en scheepte mij niet af met smoesjes. Daarnaast denken ze met je mee in oplossingen.
Een mooie tweedehands Saab 93 Aero gekocht en de hele ervaring was erg prettig. Daarnaast duidelijke afspraken kunnen maken die ook gewoon zijn nagekomen.
Ze bestaan nog: garages met echte monteurs!
+++++
hele goede Saab specialist
Ze lossen op wat wat er fout is en nemen je probleem serieus waar andere garages met een lul-verhaal kwamen en me met het probleem lieten zitten. Als SAAB liefhebber ben ik blij met deze garage.
Chapeau
Positief
Altijd vriendelijk , snel , super service en betaalbaar . En aardige vaklui
Goede Service, vriendelijke mensen.
Idem
Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel
Saab Cabrio gekocht. Fijn om zaken me te doen, komen afspraken na en zijn zelf liefhebbers. Aan te bevelen!
Vertrouw op het vakkundig leveren van onderhoud. Doen dat wat nodig is ivm de weinige KM die er mee gereden worden.
Goed en vakkundig geholpen
Tinga is mi een voorbeeld bedrijf voor velen waar je nog echt klant bent en kwaliteit wordt geleverd. They own and they care!!
Goed geholpen, precies gedaan wat nodig is en geen gevoel dat er allemaal andere zaken worden aangesmeerd.