Altijd vriendelijk, geen moeite te veel, er wordt altijd praktisch meegedacht, grote deskundigheid, gewoon.... zoals je zou willen dat je overal zo geholpen wordt.
zie hierboven
Ik kom er al jaren, nog nooit gedoe meegemaakt.
Beurt uitgevoerd i.c.m. APK. Duidelijke afspraken, goede afhandeling.
Deskundige en no nonsens Saabspecielist. Kom hier zeker weer terug!
Vele jaren onderhoud bij Vakgarage Tinga: vriendelijk, klantgericht en vakkundig bedrijf.
Zie score
Top bedrijf met een service die zeer uniek is. Betrokken team van mensen waarbij de klant centraal staat.
Super fijne service en denkt mee en is eerlijk!
altijd op tijd geholpen
Als je een SAAB liefhebber bent is dit HET adres.
Helemaal prima! Goed contact en goede kennis van mijn auto. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Ik ben al jaren klant met verschillende Saabs en heb er ook bij Tinga enige gekocht. Goede service, eerlijk en logisch onderhoud en goede adviezen.
Goede service verstand van zaken apk keuring bij hun goed is goed fout is fout geen L verhaal d'r zijn veel garage,s maar een goede en een eerlijke die moet je vinden dus tinga
Goed antwoord op vragen en zoeken naar oplossing.
Zeer behulpzaam en meedenkend!
Klantvriendelijk en snelle afhandeling
Vakgarage Tinga heeft oog voor de mens en komt met een passende oplossing. Sevice is top! Mijn dank is groot!
Bandenwissel snel en goed uitgevoerd.
Altijd goed geholpen. Voor een acuut probleem maken ze altijd tijd.