Ze altijd voor je klaar staan en een goede service leveren
Ze met de klant meedenken en kwaliteit leveren!
zij altijd een uitstekende service verlenen en scherp geprijsd.
ze al heel lang prima werk afleveren.
De service is heel goed. Mijn auto wordt heel goed onderhouden.
het een zeer vertrouwd, deskundig bedrijf is met steeds dezelfde opgewekte en service verlenende gezichten.
super vriendelijk.staan altijd voor je klaar. denken mee met de klant
Goede service en korte lijnen. Je wordt er als mens en niet als nummer behandeld. Bij het noemen van je naam, weten ze al wie je bent en welke auto (met evt geschiedenis) er bij hoort. Bij een probleem, word je altijd direct geholpen.
wij zeer tevreden zijn over de service en correcte afhandeling van het onderhoud aan onze auto. Daarnaast worden wij altijd met een schaterlach geholpen.
ze betrouwbaar zijn , altijd een vriendelijk woord;deskundig ;klantgericht ;recht toe recht aan.
zij een super service bieden!! Niets is hen teveel gevraagd.
super dienstverlening zijn en duidelijk naar de klant toe!
Omdat ik erg tevreden ben over Vakgarage Eekhof, zij bieden een goede service.
ik er een vertrouwd gevoel heb, altijd prima geholpen ben, altijd goed advies krijg en er prettig aanspreekbare mensen aanwezig zijn, De service vind ik er zeer goed en betrouwbaar. houden zo
dit een zeer klantvriendelijk, accuraat en vakkundig bedrijf is
Eekhof, Speciaal van Huizen naar Naarden, daar is digitale efficientie en humor, maar vooral techniek plus variabele kennis. Jan Scheltema
Zeer betrouwbare garaga. Accurate hulp en bereidwilligheid om bij problemen samen naar de beste oplossing te zoeken.
de service zeer goed is en de mensen vriendelijk en behulpzaam zijn.