Ze altijd klaar staan om je te helpen. Ze zijn zeer betrouwbaar, vriendelijk en accuraat. Het personeel is kundig en sinds de 5 jaar dat ik nu daar kom merk je dat de werknemers er met plezier werken.
Dit een garage is waar men afspraken nakomt. Alle medewerkers attent zijn en een zeer persoonlijke benadering hebben. Je bij nood altijd'binnen'kunt rijden. JE je op geen enkele manier een nummer voelt. Hulde aan dit team
De service is buiten gewoon goed en ik word altijd vriendelijk en beleefd behandeld desondanks ik een oude auto van 20 jaar hebt!
goede dienstverlening bij pech en anderszins
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en over de deskundigheid. Al vele jaren worden we heel vriendelijk ontvangen. De mensen kennen ons en over de prijzen kan ik niet klagen. Als het even kan, helpen ze je ook tussendoor.
Ze ondanks drukte toch op tijd een reparatie hebben uitgevoerd. Het is een gemoedelijk bedrijf met goede service.
Goede service, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Het een eerlijk en betrouwbaar bedrijf is dat zich aan de afspraken houd en waar klant vriendelijk heid hoog in het vaandel staat.
Personeel deskundig, vlot, behulpzaam en zeer vriendelijk is. Klantgerichtheid staat hoog in hun vaandel.
ik geen ander bedrijf mijn auto toevertrouw
ik stem op dit autobedryf omdat ik door de jaren heen voortdurend op een zeer prettige en efficiente manier van hun goede service genoten heb
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen,reparaties worden prima uitgevoerd en je wordt eerst gebeld als er iets bijzonders moet gebeuren.Ben al jaren een heel tevreden klant.
DEZE PLOEG STAAN POSITIEF EN BEHULPZAAM IN HET LEVEN ENZIJN NERGENS TE BEROERD VOOR OM TE HELPEN MET PECH.
Groot vakmanschap. Zeer goede service. Redelijke prijzen.
Ik de service top vind.
ik er altijd prima en duidelijk geholpen word, ook zijn ze al meer dan 20 jaar ons familie garage bedrijf!
Ik altijd uitstekend en correct geholpen ben en de service van hoge kwaliteit is
Heel gewoon: Wij al 25 jaar klant zijn en dat zegt genoeg!.
Ach ik heb nogal wat garages versleten. Maar bij Vakgarage Eekhof word ik niet als klant behandeld met de nodige pietpraat maar als vriend..................
Ik stem voor Vakgarage Eekhof om hun service,vriendelijkheid en behulpzaamheid.
Als vrouw stel je prijs op goede servies en ja je let natuurlijk ook op of de auto niet wordt besmeurd. Kijk en dat kan ik waarderen. Je ziet niet dat er iemand in heeft gezeten.