Gaat altijd goed
Het bedrijf betrouwbaar en deskundig is
Goed en klant vriendelijk
Altijd voor je klaar staan en service zeer correct is.
het de fijnste en gezelligste garage met een heel persoonlijke benadering
Altijd goede service. Correcte en duidelijke behandeling.
Hulpvaardig en vriendelijk. Deskundig, to the point, geen poespas.
Erg vriendelijke mensen. Ik kom daar met mijn eerste eigen auto en ze zijn dan best vriendelijk geprijst
Een top garage met prima servies
de mensen vriendelijk zijn, tijdig bellen als er (onverwachte) reparaties uitgevoerd moeten worden, en de monteurs professioneel zijn.
we ons er vertrouwd voelen en onze auto is altijd prima gerepareerd.
Mijn auto al jarenlang zeer tevreden is en mij nooit in de steek laat dankzij Eekhof...
de afspraken altijd correct worden nagekomen. Men de reparaties prima uitvoert, men altijd vriendelijk is en bovendien een gematigd prijspeil aanhoudt.
Ze al 25 jaar altijd voor ons klaarstaan
Bij Vakgarage Eekhof werken vakmensen van een hoog niveau, daarbij is de service uitermate goed.
Je wordt er echt als klant behandeld: vakkundig en vriendelijk!
Een vriendelijk en klant gerichte garage. Afspraak is afspraak. En service staat hoog in hun vaandel. Ik hoop nog vele jaren van hun gebruik te kunnen maken Ik wens hun veel succes.
Snelle en vakkundige service. Bij pech onderweg staat bij aankomst garage meteen een vervangende auto gereed. Denken in het belang van de klant. Kijken zelf naar eventuele combinatie van werkzaamheden, die bij een volgende beurt toch moeten gebeuren; uiterst effici?nt. Prettige mensen. Helemaal goed en absoluut TOP.
Men doet wat men belooft en de kwaliteit van het werk is top.