het een prima, leuk bedrijf is met kundige mensen en goed service gericht.
Service gericht Bereid om zo snel mogelijk reparaties uit te voeren Proberen niet te veel reparaties uit te voeren
De mensen zijn vakkundig en vriendelijk. De reparaties zijn prima en voordelig. Ik heb nog nooit een negatief gevoel gehad.
ik al jaren zeer tevreden ben over vakgarage Eekhof te Naarden
de klant goed geadviseerd wordt en men geen overbodige reparaties aan de auto verricht. Vergeleken met eerder onderhoud bij een andere garage valt nu de rekening steeds mee.
het voor de mij de beste service geeft
Uitmuntende service en zeer persoonlijke en vriendelijke mensen!
zij altijd correct en vakkundig alle reparaties uitvoeren . Wel is het uurtarief bijna gelijk geworden an het tarief van een merkdealer garage.
Ik mijn auto daar al jaren naar tevredenheid in onderhoud heb; ik kom er speciaal voor uit Amsterdam!
ik zeer tevreden ben over vakgarage Eekhof, het is heel servicegericht, zeer vriendelijk personeel, je krijgt altijd een deskundig advies en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
betrouwbaarheid en deskundigheid
je er altijd persoonlijk behandeld wordt. Wanneer er een probleem is zullen ze er alles aan doen om dit voor je op te lossen in een korte periode.
Vakmanschap gecombineerd met service, betrouwbaarheid en zeer respectvol naar de klant!
Ze me fantastisch advies geven, kosten uitsparen, helpen de goede keuze te maken bij alternatieve oplossingen voor reparaties en bijzonder vriendelijke service verlenen.
Het bedrijf klantvriendelijk, en goed in zijn reparaties.Ja ik heb dit bedrijf al meerdere keren bij imeand aanbevolen.
Ze gaan met mij als klant op een respectvolle manier om. Ze nemen de tijd, zijn eerlijk in hun advies en denken mee over oplossingen die gunstig zijn voor mij. Over hun deskundigheid heb ik geen enkele twijfel. Top
je vaak zomaar even langs kunt komen voor kleine probleempjes en ze grotere problemen aan de auto vakkundig oplossen...altijd vriendelijk en klantgericht.
Ze prima service verlenen, je goed informeren en een eerlijke prijs hanteren.