Een reactie met alleen 1-en in de beoordeling kunnen wij niet serieus nemen. Deze meneer leek uit op het zoeken van ruzie toen wij zijn auto helaas APK af moesten keuren omdat de auto niet veilig was. Hij wilde graag anders horen maar helaas moeten we ons werk serieus nemen, en al helemaal als het gaat om de veiligheid van de berijder en inzittenden. We troosten ons met alle andere positieve beoordelingen Team Vakgarage Boxtel
Afspraak vlot gemaakt en alles prima gedaan.
Ik heb een prettige ervaring ervaren alles is in goed overleg gegaan.
Fijn geholpen met airco probleem met voor vakantie.
Bakwagen gehuurd: topdeal!
Er waren een paar dingen mis aan mijn wagen. Ze hebben me netjes bijgepraat, een offerte gemaakt en er kwamen geen kosten meer bij!!
Al jaren uiterdt positief!
Geweldige service!!
Snel en goed geholpen voor een goede prijs
Alles oke en volgens afspraak afgehandeld Vriendelijke betrokken garage ook met afspraken maken
Ik wordt altijd naar tevredenheid geholpen, vriendelijk personeel .
Ik vond de aanpak en communicatie zorgvuldig en professioneel, ook werd er geluisterd naar mijn vragen er was aandacht .
Goede afspraak, duidelijk en klant.vriendelijk.
Wij zijn uitstekend geholpen bij de keuzes die we moesten maken
al jaren klant hier
Ze staan altijd klaar voor oplossingen
Goeie ruime bakwagens voor te verhuizen
Je krijgt uitleg over de reparatie die plaats heeft gevonden; dat vind ik corect
Enorm duur. Daarnaast zaken als ruitenvloeistof op factuur terwijl zelf vol afgeleverd! Zou teruggebeld worden omtrent vragen over de factuur. Week later nog steeds niets gehoord!
Natuurlijk is het erg jammer dat een klant niet beleeft wat wij nastreven. Dat is namelijk een goede en eerlijke communicatie en een faire prijs voor het werk wat wij uitvoeren. We leren van deze ervaring en weten dat het gros van onze klanten ons werk waarderen. Team Vakgarage Boxtel
dienstverlening met aandacht voor persoonlijke situatie: zeer klantvriendelijk!
Heel goed geholpen
Alles naar wens
Bij de verlenning van mijn pechhulp bewijs werd ik vlot en vriendelijk te woord gestaan.
leuk personeel en nette ontvangst, en héél goede service
Ik ben geen automonteur, daarom is het altijd kwestie van vertrouwen