Goed en Plezierig
Vriendelijk en attent
Prima service!! Auto rijdt weer super goed.
Remslangen voor werden vervangen. Tijdens het rijden werkten de remmen niet goed, omdat er nog lucht in de remslangen zat.
De chef-werkplaats heeft ,zoals met elke auto,een probleemloze proefrit gemaakt.Ondanks een juiste melding op onze geijkte en vrijwel nieuwe remontluchtingsapparaat,bleef er toch iets lucht achter.Het gescheiden remsysteem voorkomt evt gevaar.
Goede service, vakmanschap, afspraken worden nagekomen en altijd een goede terugkoppeling bij onvoorziene zaken.
Je wordt netjes en deskundig geholpen. Goede service en vriendelijk personeel. Vervangend vervoer mogelijk, ook een leenfiets, of bieden aan om je zelfs thuis te brengen! Ze hebben eigenlijk altijd alles wel op voorraad en kunnen de auto dezelfde dag nog ophalen. Wij zijn zeer tevreden.
Wij hadden heel snel een auto nodig. De via internet uitgekozen auto had nog wat onderhoud nodig en kregen tijdelijk een leenauto. De reparaties zijn zo goed uitgevoerd (meer dan wij hadden verwacht)dat wij garage bedrijf Piet Has willen bedanken voor de geweldige service, klantvriendelijkheid en kwaliteit. HASSTIKE GOED!!!!
Uitstekende service en vriendelijk personeel! Ga zo door! Mooie extra service, haal en breng service.
Prima service en zeer klantvriendelijke benadering en hulpverlening indien noodzakelijk
zeer tevreden
Hoi Bedrijf Has. Een net bedrijf,zeer betrouwbaar,altijd contact als er wat aan de auto gebeuren moet. Een belletje als de auto klaar is. Auto correct afgeleverd na een apk of onderhouds beurt. Voor kleine dingen altijd wel even ruimte om het te repareren. GA ZO DOOR.
Valt er net op de deurmat een aanbieding van Chevrolet voor gratis olieverversen. Mijn auto is net voor onderhoud geweest en de olie is al ververst. Één telefoontje naar de werkplaats was voldoende om dat alsog gratis te krijgen. Probleemloos! Dat noem ik service.
Goede en prettige service. Staan altijd voor je klaar.
Zich altijd in dienst van de klant probeert te stellen tegen een correct vriendelijke prijs