Al jaren kom ik bij SDH Halsteren. Voor onderhoud, APK en als er iets niet goed is. Zelfs voor schade heeft SDH mijn voorkeur! Iedereen is klantvriendelijk, servicegericht en snel! Het zijn echt vakmensen. Zeer tevreden!!!
Partic en zijn team doen hun best Ze denken mee Ze draaien niet om de hete brij heen Net bedrijf degelijke service
goed advies, goed geholpen.
Mijn auto had ik aangemeld voor een kleine onderhoudsbeurt. Ik werd netjes gebeld over zaken die buiten de scope vielen. Prijsopgaaf was netjes en duidelijk. Auto was gereed binnen de afgesproken tijd. Zeer netjes, vriendelijk en correct geholpen.
Afspraak maken makkelijk. Tussentijdse feedback heel goed. Prijs/prestatie goed in orde. Meedenken en raadgeving goed in verhouding. In een woord : Aanbevelenswaardig.!!
Duidelijk geholpen
Fijne garage met deskundig en vriendelijk klantgericht meedenkend personeel!
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met SDH, denken met je mee en helpen je uit de brand wanneer nodig. Dikke 10!
We brachten de auto voor een onderhoudsbeurt bij de vakgarage in Halsteren. We werden meteen geholpen en hadden aangegeven dat we wilden wachten. Tijdens het wachten genoten van een bakje koffie. Ze gaven tijdens de werkzaamheden al aan wat er aan vervanging toe was zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. De prijs was ook goed in verhouding van wat er is gedaan.
Top ervaring
Auto voor Apk en storing in handrem weg gebracht. Storing netjes gevonden. Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.
Ik word ontvangen en vragen netjes wat is het probleem. Dan komt er een monteur een maakt de zaak netjes en vakkundig in orde. Klasse
Goede service, klantvriendelijk meedenkend met de klant
Je kunt goede afspraken maken ,word goed geholpen ,goede communicatie.
Heb alleen maar positieve ervaring met zowel kleine als grote reparaties.
Omdat een reparatie door slijtage na 2 jaar alweer opnieuw moest gedaan worden hebben we de kosten daarvan gedeeld!
Goed bedrijf. Vriendelijk. Netjes.
Alles goed gecommuniceerd en meedenkend om kosten te besparen.
Kom er al jaren, eerlijk en betrouwbaar!
Auto weggebracht voor APK en wat kleine dingen. Achteraf bleek 1 ding niet heel klein te zijn. Maar door de inzet van het personeel is de storing toch verholpen. Alle lof en dank.
Had een probleem met kapotte aircopomp. Werd snel besteld. Ging toch dag langer duren dan gepland . Kregen als oplossing gratis leenauto , alleen brandstof betalen. Top opgelost, aardig personeel en topservice!
Ook deze keer weer keurig geholpen door alle personeelsleden van S.D.H.
alles OKE
Persoonlijke benadering. Denkt met je mee in oplossingen en adviezen. Goede onderhoudsbeurten en uitstekende reparaties.