Snelle en duidelijke afspraken maken. Werken erg vakmensen!
Een opmerking. Bij het ophalen na de keuring stond mijn linker voorraam open en was de regen ingeslagen.
Netjes , goed en snel.
Kon wachten tijdens aircoservicebeurt en autoairco koelt weer als nieuw en tevens een eerlijke rekening.
Heel behulpzaam en goede uitleg.
Ik belde ‘s morgens dat ik mijn auto niet kon starten. Rond 13.00 u verschenen er 2 monteurs, die accu testten en de auto startten. De conclusie was dat de accu waarschijnlijk kapot was. De auto werd door hen meegenomen naar de garage en om 16.45 u kon ik hem gerepareerd weer op halen. Prima service dus. Ook bij eerdere ervaringen met deze garage: altijd prima service!!
Topgarage
Goede service en kwaliteit. Ze zijn ook eerlijk wat betreft de kosten.
Fijne professionele garage
Alles oké
Prima gepland en uitgevoerd
Niets aan toe te voegen.
Wij zijn al jaren klant bij Patrick. Vorig jaar onverwachts een grote reparatie aan de auto gehad. Waarbij ondanks de drukte op relatief korte termijn konden worden ingepland. Dat de versnellingsbak daarnaast ook onverwachts vervangen moest worden, werd netjes met ons gecommuniceerd. Alleen maar lof voor deze garage.
Gewoonweg goede service, altijd eerlijk advies en kwaliteit! Dat zijn de kernzaken die SDH Vakgarage een gewaardeerd en oprecht bedrijf maken waar je altijd goed geholpen wordt. Zeer tevreden!
Altijd bereid om mee te denken en te helpen en ondanks het personeelsprobleem wat overal speelt toch meestal op redelijke korte termijn een afspraak en geholpen worden
Je wordt hier altijd goed geholpen
Super fijne ervaring, ondanks drukte super snel mijn auto gerepareerd!
Altijd een luisterend oor Vakkundig Betrouwbaar
Onderhoudsbeurt en apk correct uitgevoerd. Team is aardig en servicegericht.
Prima service, vriendelijk Leveren prima kwaliteit
Vriendelijk, vakkundig en betaalbaar
Ik ben dik tevreden