Aanbevolen door familie!
Zeer klantvriendelijk
Prima garage, betaalbaar en eerlijk
Snel geholpen bij afsluiten van pechhulp
Goed meedenkend met de klant. Hoe iets misschien goedkoper kan. En goed aangeven dat er een onderdeel binnenkort aan vervanging toe is zodat de klant daar rekening mee kan houden
Vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar, hoop hier nog jaren te komen!
Altijd staan jullie klaar, denken mee en leveren de beste service! Daarnaast ook nog super vriendelijk.
Uiterst tevreden weet zeker dat ik eerlijk en goed behandeld word.
Goede info over acties en prijs. Prettige communicatie
De kachel van de auto was defect. Ben langs gegaan voor een diagnose (second opinion, was eerst naar de dealer gegaan maar ivm slechte service daar en voor t gevoel verkeerde diagnose naar SDH gegaan). Kreeg na de diagnose een kostenopgave voor een eventuele reparatie. Dit was service. Afspraak gemaakt voor de reparatie en kreeg op verzoek een leen-auto mee. Auto gerepareerd en de kosten waren zo bijna exact als de opgave vooraf. Kachel doet het weer.
Gewoon goede en betaalbare service!!!!
Denken goed mee, zijn flexibel.
Zie boven.
Gewoon goed
Snelle nette service
Makkelijk afspraak maken, vriendelijk personeel, en duidelijke service. Vervangend vervoer is goed geregeld, en zeer makkelijk.
Top, vriendelijk en staat altijd voor je klaar en snel geregeld.
Altijd goed en vriendelijk geholpen. Voor grote kosten of problemen nemen ze altijd eerst contact op. Snelle service.
Heb alleen maar positieve ervaring. Afspraken worden nagekomen en kosten zijn overzichtelijk. Een aanrader deze vakgarage.
Nvt
Gewoon goed. Alles volgens afspraak
Goede service , vriendelijk contact via telefoon
Aardige mensen. Klantgericht.
Prima ontvangst, vriendelijk bejegend. Goede service, kon ook aangeven dat ik mijn auto voor 16.00 uurop wenste te halen!