Goede service en altijd klantvriendelijk
een zeer klantvriendelijk bedrijf
Vriendelijk,meedenkend,overleg.gewoon een top garage met een fijn team van vakmensen.
Goed en correct
Wij zijn enorm te tevreden.
Netjes gebeld over de onderhoudskosten
de afspraken die je maakt worden nagekomen, personeel mis vriendelijk en vakbekwaam, kwaliteit van het geleverde is prima. ze denken altijd mee
Wij maken al jaren gebruik van hun deskundigheid en service. Nog steeds super tevreden, personeel is erg klantvriendelijk.
Na een probleem met de auto op vrijdag, hebben ze op maandag gelijk al de reparatie uitgevoerd. Ik was ook blij met de leenauto voor het weekend. Goede service!
Mijn ervaring is zeer goed goede monteurs weten waar ze het over hebben en altijd behulpzaam staan altijd voor je klaar
Goede service.
Heel prettig
Tevreden klant, goed bedrijf!
Goed service. Deskundig.
Altijd fijn om hier je auto in onderhoud/APK te hebben. In de ochtend ZET HE HEM WEG, in de loop van de dag een belletje met geadviseerde onderhoud en kostenplaatje. In de avond weer ophalen. Helemaal prima!
Ik kom hier al vele jaren met grote tevredenheid. Het team is vriendelijk, kundig en komen afspraken na.
goede service en deskundig advies. vriendelijke medewerkers
Onze band van de auto was geklapt. Ondanks de feestdagen konden we toch de band laten vervangen en weer snel de weg op.
Altijd goede service. Met meerdere auto’s geweest of je met een oude of met een nieuwe ze behandelen je altijd goed. Top zaak
Mijn auto viel stil doordat er te weinig olie in zat. Garage gebeld en iedere keer weer staan ze voor je klaar. Echt een super garage met hele hulpvaardige en vriendelijke mensen. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn auto voor een eerlijke prijs wilt onderhouden.
Altijd meedenkend met de klant. Super tevreden over het meedenken van dit bedrijf. Zeer tevreden over Vakgarage Halsteren! Fantastische mensen; behulpzaam en zeer veel kennis van zaken.
Klantvriendelijk Goede service. Vakwerk Prijs - vriendelijk
Afspraak maken ging goed, werkplaats tojd zoals afgesproken. Ontvangst vriendelijk en professioneel. Kortom: tevreden klant