Correct en fijne ervaring. Grote beurt plus keuring. Goede informatie en zelfs nog nagebeld naar andere garage waar hij voorheen in onderhoud was. Dankjewel
Prima service, vriendelijk en duidelijke prijsafspraken.
De ervaringen zijn al jaren erg goed.
Een chauffeur van MVB Koerier had een \"vreemd geluid\" in de motor. Vakgarage SDH was om de hoek van de plek waar hij stond. Even gebeld of er plek was, de chauffeur mocht meteen komen. 10 minuten later was een softwarefout gereset en kon hij weer onderweg! Topservice !
Prima bedrijf, doet wat het belooft, bijzonder servicegericht, redelijke prijs.
Klantgericht. Goede terugkoppeling over te ondernemen acties. Eerlijk. Aanrader dus.
Probleem zeer snel en deskundig verholpen. Persoonlijke en vriendelijke ontvangst.
Mijn vrouw is al jaren trouw klant, zodoende ook geen seconde getwijfeld waar ik het onderhoud van mijn auto laat doen. Alleen maar lof, goed personeel wat kundig en klantgericht is. De eigenaar Patrick die ook voor een sociaal praatje te vinden is,tel daarbij de zeer schappelijke prijzen op. Ik ga niet verder kijken voor een garage.
Mee denkend vriendelijk, service gericht
Heel goed. Een duidelijk verhaal. En een goede prijs afspraak. En een gratis leenauto.
Goede garage prima service en denken met de klant mee
Ik kwam voor wisseling van winterbanden naar zomerbanden. Dit was op zaterdag. Het is storend als medewerker die alleen aanwezig was regelmatig voor opnemen van de telefoon van zijn werk af wordt gehaald. Hierdoor duurt een kwarweitje van een kwartier al gauw 45 minuten.
Zeer goed! Vriendelijk en meedenkend personeel. Flexibel en klantgericht.
Zeer accuraat, prettig en behulpzaam.
Heel goed. Moest echter de leenauto afgetankt inleveren. Had maar 40 km gereden en voor 16 euro tanken. Door garage wel goed opgelost.
Fijne sfeer, klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Je wordt altijd snel en goed geholpen.
prima afspraak en nakomen van afspraak