Vriendelijk behulpzaam meedenken gewoon erg tevreden
Uitstekende service
Gewoon top!
Heel goed bedrijf de mensen zijn altijd vriendelijk
Snelle service en vriendelijk behandeld.
Snelle en goede service en goed overleg over eventuele kosten. Mijn auto rijdt na onderhoud weer als nieuw, super
Nette ontvangst en deskunkundige uitleg.
zeer goed
Persoonlijk, vakkundig en eerlijk
Goede service, klantvriendelijk, uitstekende dienstverlening
Prima, goed contact , ze staan altijd voor je klaar
Zeer klantvriendelijk en normale prijzen.
Klantvriendelijk, netjes en correct! Apk en beurt keurig uitgelegd. Mailcontact plus en sms berichten voor herinnering en ophalen. Vervangend vervoer altijd aangeboden. Ik raad de sdh zeker aan! Ga zo door
Ik kan niet anders zggen dat ik wederom goed geholpen ben. Van receptie tot aan de werkplaats ben ik kundig te woord gestaan.
zeer goede service en klant vriendelijk
Prettige ervaringen, geen misverstanden over de uitgevoerde reparaties omdat dit van tevoren wordt overlegd en toegelicht met de prijs erbij.
Vriendelijk en gastvrije garage die snel en vakkundig de reparaties uitvoert en daarvoor billijke prijzen rekent.
Erg vriendelijk