Zo als altijd, prima en betrouwbaar, veel bijkomende service zoals bijvoorbeeld een goede leenauto
Betrouwbare garage waqr je altijd goed wordt geholpen!
SDH is een top garage waar ik al jaren lang mijn auto in onderhoud heb. ondanks dat ik verder weg ben gaan wonen, dan kom ik helemaal naar SDH om mijn auto te laten repareren. Tevens stasn de service en de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Klantvriendelijk geholpen, servicegericht en snel.
In een woord SUPER !!
goed bedrijf word goed geholpen ook als er iets kleins is staan ze voor je klaar.raad ik zeker aan aan anderen
Fijne garage, alles wordt altijd netjes geregeld!
Via een brief van U kant, ivm APK mijn auto. Ik via mail een prijsopgave laten maken en zodoende de auto bij U laten keuren en kleine beurt gegeven. ( ik had wel gevraagd om bougies apart te bewaren, helaas niet gedaan) dit omdat ik nieuwschierig was naar de staat ervan. Verder zeer te spreken over U
Vriendelijk en snel. En vakkundig
Heel klantvriendelijk en erg betrouwbaar.
Zeer goede garage. Komen altijd de afspraken na en zijn heel klantvriendelijk.
Prettige communicatie Duidelijke informatie Alle afspraken na gekomen
Nette ontvangst.
Prettig persoonlijk contact. Prima service.
uitstekende en snelle srvice