Goed bedrijf met mensen die gedreven en eerlijk zijn. Klant staat centraal. Het enige dat jammer is is dat het allemaal wat krap is. Weinig parkeerplek en ook nog eens een tankstation voor de deur. Maar dat maken ze met ouderwets goede service meer dan goed.
Goede ervaring erg tevreden
Na aankoop van onze auto via Vaartland Halsteren voor garantie etc. naar SDH Halsteren verwezen, omdat Vaartland hier mee samenwerkt. Voor diverse kleine zaken zeer goed geholpen !!
Klantvriendelijk, prima communicatie, servicegericht, topbedrijf.
Snel, goed, klantvriendelijk
Prettig bedrijf, denken met je mee.
Dit was voor het eerst dat ik mijn auto voor onderhoud en APK bij deze garage heb gebracht. Ik ben bij deze garage terecht gekomen doordat ik veel positieve verhalen gehoord had. Mijn eerste indruk was dat het personeel zeer deskundig en vriendelijk was.
Kom er al jaren. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen hoe je met klanten omgaat. Hoop dat deze garage nog lang doorgaat op deze manier.
Vriendelijke en vooral zeer goede service , Ook meezoekend naar niet altijd de duurste oplossing. Indien 2e hands onderdeel ook kan geven ze dit aan. Helemaal top!
Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel Snelle en goede service
Niet nodig zie onderstaande.
prima service, ben niet anders gewend !
Zeer goede service.
Zoals altijd vakkundig en klantvriendelijk geholpen door Patrick en zijn team!