Al jaren vaste garage voor ons. Vakkundig met zeer duidelijke communicatie en tegen redelijke prijs. Bovendien een leuk enthousiast team, denkt echt met je mee!
Ik werd goed geholpen en meedenkend
Zeer flexibel en staan altijd klaar
Altijd correct geholpen
Alles duidelijk
Uitstekend geholpen en een leen auto mogen gebruiken in de tussentijd.
Bij twijfel gewoon gaan, zeker aan te bevelen. Gezellige ontvangst. Vakwerk op een prima locatie.
ik rijdt al 55 jaar auto en dit is de eerste garage waarbij ik niet het gevoel heb dat ik bedonderd wordt.
Monteurs zijn vakbekwaam en service gericht, kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben
Bandenwissel goed uitgevoerd volgens plan. Geen reserveauto aangevraagd daar ik alle tijd had die dag. Netjes gebeld dat de auto weer klaar stond.
Goede uitleg gekregen over de verrichte reparaties. Bovendien vriendelijke en deskundige medewerkers.
Jammer dat het de eerste keer niet lukte om de afspraak door te laten gaan en dat het onderhoud daarmee 4 weken werd uitgesteld, maar e.e.a. werd wel netjes besproken en contact verliep prima.
Zie bovenstaande. Keurig nette setvicegarage!
Altijd goed contact en duidelijke afspraken bij herstel . Ga zo door.
Makkelijk reserveren onderhoud . De benodigde bevestigingen en herinneringen via E- mail. Bij wat extra werkzaamheden een telefoontje ter beoordeling / toestemming kosten. Ook vervangende auto beschikbaar. Heel fijn.
ik blijf klant
Altijd goed
Ik ben ongelofelijk goed geholpen, klantvriendelijk en met recht een vakgarage, dikke pluim
Zeer klantvriendelijke benadering en altijd heel transparant over werkzaamheden en kosten.
Al jaren komen wie hier, altijd met veel vertrouwen omdat ze ontzettend eerlijk zijn. En geen onnodige dingen vervangen of repareren. Super
Er wordt altijd meegedacht in de beste oplossing ( ook prijstechnisch )
Auto voor kleine beurt en apk ingeleverd. Een paar uur later een appje dat hij klaar was. Alles geheel volgens de opgegeven prijs.
goede service, altijd overleg en vooral lekker dichtbij
prima en snel geholpen
Wederom prijzen ok, service en vakkennis uitmuntend !