super. Wordt altijd snel, correct en goed geholpen.
Prima, eerlijk en goede service
Fijn dat we zo snel geholpen zijn!
De beste garage die ik ooit heb gehad. Altijd vriendelijke ontvangst, tijd voor je verhaal en uiterst deskundige behandeling. Ik ben bijzonder tevreden over SHD en kan deze garage aan iedewreen aanraden, zonder enig voorbehoud. Kennis van alle merken!
Super service! Ben zeer tevreden. Heb mijn garage gevonden!!
Altijd goed. Vriendelijk, klantgericht, goede service, professioneel.
Een garage waar je het gevoel hebt altijd netjes te worden geholpen. Altijd bereid om een oplossing te vinden en duidelijke prijzen. Zo vind je er weinig meer!
goed werk goede service
De ervaring is goed tot zeer goed. Goede service en snelle hulp.
APK en reparaties
Goed.
uitstekend
zeer goede ervaring, ik vind jullie erg klantgericht en leveren optimale service
Uit noodzaak zijn we bij dit bedrijf uitgekomen, maar daar hebben we geen spijt van! Zeer tevreden rijden wij weer in onze auto na een flinke reparatie. Het telefonisch overleg van tevoren was erg belangrijk voor ons zodat we wisten welk kostenplaatje ons te wachten stond.We zijn vriendelijk geholpen en zijn heel blij dat we een leenauto gratis ter beschikking hebben gekregen, zodat we toch mobiel bleven.