goede klantgerichte sfeer
Betrouwbare en vriendelijke service. Heeft voertuigveiligheid en duurzame reparaties hoog in het vaandel. Dat mag ook wat kosten, maar dan rijd je weer met een zeker en veilig gevoel rond.
Kwaliteit en service is geweldig...
Perfect garagebedrijf bij ons net om de hoek. Zoals de naam al zegt servicedealer, goede service, aardige mensen met verstand van zaken! Een echte aanrader.
Het slechts voor een APK. Ik doe geen onderhoud ( meer ) aan deze 16 jaar oude Polo. Ik laat al jaren alleen mijn APK doen bij dit bedrijf en iedere keer wordt ik goed op de hoogte gehouden van de defecten / slijtages ,zo die er zijn, iedere keer weer is dit een goede ervaring. Er worden alleen dingen gedaan die echt nodig zijn voor de veiligheid.
Prima bedrijf, waar wordt meegedacht met jouw auto en budget indachtig. Inventieve oplossingen en gebruikte onderdelen zijn geen taboe, en de wetenschap dat de garagehouder niet slechts aan zijn eigen portemonnee, maar ook aan die van de klant denkt, is erg prettig. Bovendien heeft Patrick al meerdere malen bewezen een échte autoliefhebber te zijn, en dat maakt het een stuk plezieriger om je trotse bezit bij hem achter te laten. Bij Servicdealer Halsteren is `service` nu eens géén holle marketingkreet. Daar kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.
Vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
Netjes geholpen !