Ongeacht reden bezoek zoals schades, reparaties, beurten, etc. altijd topservice, prijsstelling en kwaliteit op alle vlakken!
Omdat onze zonen al goede ervaringen met dit bedrijf hebben wilden we mijn auto hier aanbieden om distributieriem te vervangen en de remmen na te kijken. Dit hebben deze mensen goed, vakkundig en snel gedaan. Verder zijn ze uitermate vriendelijk.
Zeer correct geholpen met uistekende service en blijk van de nodige vakkennis.
ik krijg een goede service en raad iedereen aan om daar de reparatie uit te laten voeren
Een betrouwbaar adres met uitstekende en vriendelijke service. Je maakt er goede afspraken en wordt zo nooit achteraf vervelend verrast. Ik ben er al vele jaren een tevreden klant, met verschillende auto\'s.
Goede ervaring
goede service en vriendelijke klantcontact
Goede ervaring, fijn dat er een sms herinnering vooraf gestuurd wordt. Netjes gebeld om door te geven wat er aan de auto mankeert. Kosten vond ik wel aan de hoge kant.
prima geholpen,zeer vriendelijk redelijke prijzen
Ben hier al jaren keurig geholpen. Zeer vriendelijk en keurig behandeld ! Heb vertrouwen in deze service dealer en dat is zeer belangrijk.
Altijd vriendelijk, altijd correct. Goede service, o.a. een keurige leenauto beschikbaar. Snel en de prijs is prima te noemen.