altijd een zeer goede en beleefde ontvangst. je wordt keurig op de hoogte gebracht wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn. de rekening wordt netjes uitgelgd door Patrik.
Prettig vriendelijk zowel ontvangst als monteurs koffie thee wordt je aangeboden, planning wordt afgestemd op de klant vervangende auto indien noodzakelijk aanwezig.
Heel erg goed
Uitstekende service
Ik wordt hier prettig en goed te woord gestaan, verder is de kennis van de klanten en de voertuigen prima, bij het maken van afspraken weet men al welke auto gebracht wordt en het onderhoudsverleden ( zonder dit na te zien op de computer ), dit betekent voor mij dat het personeel veel interesse toont voor hun klanten
Erg goede en betrouwbare ervaring met SDH. Zeker kundig en fijn gehandeld. Doen ze goed!
Ben netjes behandelt
Ik word altijd duidelijk en vriendelijk geholpen. Heb ook het volste vertrouwen in deze garage.
Zeer snelle afhandeling en een goede service tegen een goede (eerlijke prijs)
Wij kunnen jullie alleen maar een prima beoordeling geven, zou anders niet weten.
Erg netjes, eerlijk en service gericht! Dik te vreden.
Prima.
Goed. Belt altijd bij onverwachtte reparaties. Tevens leenauto beschikbaar.