Goede service, prima communicatie naar de klant toe.
Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, en vooraf goed geïnformeerd over de kosten. Bij extra kosten wordt altijd netjes contact opgenomen. Ook wordt je goed geadviseerd
Vriendelijk personeel. goede service.
Goede zaak
Goed bereikbaar telefonisch, oplossings gericht gesprek en duidelijk en snel
vriendelijk, service en begripvol.
Auto gebracht voor onderhoudsbeurt en diagnosestelling oorzaak rookontwikkeling en doordringende geur bij motorblok. Alles naar behoren opgelost in eerste instantie. Echter bij thuiskomst bleek rookontwikkeling en geur nog aanwezig, even belletje gepleegd en kon direct terug komen. Volgende dag auto gereed alles opgelost en met coulance verrekend arbeid versus onderdeel. Zeer tevreden over de service gerichtheid van Servicedealer Halsteren. Er werd netjes uitleg gegeven van wat men had gedaan aan de auto en ook dat de geur eventueel nog max 2 dagen aanwezig kon zijn maar daarna niet meer mag voorkomen nog de rookontwikkeling. Even afwachten maar heb er alle vertrouwen in.
Deskundig en klantvriendelijk personeel dat altijd meedenkt. Ik ben al jaren trouwe klant en kan me geen beter auto-bedrijf wensen. Betrouwbaar en zorgvuldig
Service en kwaliteit is perfect zo doorgaan !! en altijd een gratie een vervangende auto Service !!
Geweldig autobedrijf, ben met pech komen te staan gebeld werdt direct op gehaald en kort gekeken maar lukte niet direct om te repareren, kreeg gratis vervangend vervoer mee en werd volgende dag gebelt dat het probleem gevonden was. En kreeg eerst prijs opgave en met mij akkoord was hij nog de zelfde dag klaar geweldig !!!
fantastie`s service en altijd gratis vervangend vervoer ! helemaal Top !
Kleine, nette zaak. Vriendelijke mensen. Doen wat ze beloven.
Goede service, Werkt snel, Prima prijzen. kortom, Perfect!
Al jaren vaste klant, duidelijk, scherp geprijsd en zeer hoge service.
Wij maken al jaren met 2 auto\'s gebruik van deze service dealer. we zijn erg tevreden over de service van dit bedrijf. al twee keer gehad dat we met onze oude auto spontaan met pannen stonden en dan helpen ze je snel en netjes weer de weg op.
Vriendelijk personeel en komen altijd hun afspraken na. Door de goede planning kan mijn auto smorgens gebracht worden en kan de auto savonds weer opgehaald worden.
Een heel goed en service gericht bedrijf !