Prima service, al 20 jaar klant. Vakbekwame mensen en altijd vriendelijk. En prettige communicatie.
Patrick en zijn team staan altijd voor je klaar. Al hebben ze het nog zo druk ze maken altijd tijd voor je. Het afgelopen jaar jammer genoeg veel storingen gehad en elke keer weer gelijk geholpen. Ik kan niet anders dan zulke service belonen met 5 sterren en een dikke dankjewel!
Ongeveer 2 weken geleden heb ik een auto gekocht bij vakgarage SDH. Een Bmw 3 serie, prachtige uitvoering en leek op het eerste gezicht niks mis mee. De eerste dag dat ik hem had gekocht ging in de avond al de starter van de koplamp stuk. Volgende ochtend liep hij al niet meer stationair goed bij het koud opstarten. Waarschijnlijk een nieuwe katalysator nodig. Duur geintje natuurlijk. Na heel veel belletjes en contact bleef meneer ontkennen dat het probleem niet in de katalysator zat. Uiteindelijk heeft meneer de auto terug genomen met een resultaat dat ik €950 lichter was. Toen ik eenmaal weg liep ging ik toch even een laatste kijkje nemen want het was toch mijn droom auto die ik weer weg moest doen, zag ik een nieuwe katalysator achter de auto liggen van ongeveer dus €950. Is dat niet toevallig? Pas heel goed op met deze garage want ik voel mij aardig opgelicht.
Beste dhr. de Paske, we hebben inderdaad de BMW 3 serie aan u verkocht en het is zeker een mooie auto voor iemand die net 1 dag zijn rijbewijs heeft. Helaas was er de 2de dag een probleem mee, als eerst de koplamp die defect was maar dat was u al bekend bij aankoop. U heeft ons gebeld en ondanks dat ik zelf ziek was heb ik terug gebeld want het is nooit leuk als je iets koopt en er is een probleem mee, de auto is uit 2008 en we kunnen helaas niet in de toekomst kijken. We hebben die maandag gelijk afgesproken om te kijken naar de auto. Bij aankomst zaten er diverse foutcode ‘s in en zoals u zelf zei bij aankomst “nu rijdt hij weer goed” maar u kwam helemaal uit Purmerend. We hebben in overleg met u de auto gehouden en de volgende ochtend bij de koud start liep hij inderdaad niet goed en hadden we storing op 1 van de benzine injectoren. U had gewoon BOVAG garantie op de auto en die stelt dat wij als erkend BOVAG bedrijf de auto gaan herstellen voor u. Alleen bij het brengen van de auto had uzelf ook al contact gehad met de BOVAG, u vertelde mij dat u het betaalde bedrag van de BMW terug kon vorderen want u wilde de auto niet meer ? Ik heb u toen verteld dat wij hem gewoon gaan herstellen volgens BOVAG garantie, ik kreeg wel de indruk tijdens het gesprek dat u de verkeerde auto had gekocht en waarom ? daar kwam ik niet achter ? misschien toch het grote vermogen u had tenslotte net uw rijbewijs ? of het benzine verbruik ? Of toch de afstand als er iets aan de auto mankeert en u terug moet komen het is toch 1.5 uur enkele reis rijden. Ik heb daarom ook contact gezocht met de BOVAG en die hebben mij in eerste instantie medegedeeld dat ik de auto gewoon kon herstellen, ik heb daarover contact gehad met u maar u stelde in eerste instantie zelf voor om voor €500 van het aankoop bedrag af te halen zodat u de auto terug zou kunnen geven? Wat ik al raar vond ? U koopt een mooie BMW dan wilt u toch dat als hij kapot is dat hij zo snel mogelijk weer in orde is? Ik heb daarna weer met de BOVAG overleg gehad over uw voorstel en ze hebben mij de vrije hand hierin gegeven of de auto herstellen (wat ik verplicht ben) of een tegen voorstel doen naar u. Ik heb u toen een voorstel gedaan van €950 minder met als reden dat u ook een lichtmetalen originele winter wielen set erbij had gekregen die al in Duitsland lag bij uw broer, die kon u dan zelf verkopen indien gewenst. U heeft daarmee ingestemd en we hebben het dezelfde dag afgehandeld voor u. Dus op uw voorstel zijn wij netjes ingegaan met als reden dat u de verkeerde auto heeft gekocht. Ik begrijpt dat u teleurgesteld bent als u een auto koopt waar helaas een problemen mee is. Maar om die reden heeft u toch BOVAG garantie ? Als ik vooraf had geweten dat er een probleem met de auto was had ik hem uiteraard eerst hersteld. En dan in de tekst “koop geen auto bij dit bedrijf” en “pas heel goed op met deze garage want ik voel mij aardig opgelicht” is natuurlijk niet correct u heeft zelf als eerst het voorstel gedaan om de auto terug te geven en daar ben ik uit eindelijk mee akkoord gegaan. Terwijl u de service /klantvriendelijk 4 sterren geeft ? dat begrijp ik niet ? Ik hoop dat u de juiste auto vind waar u met veel veilige kilometers mee kan rijden. Maar wel een advies aan u, let goed op als u in de toekomst een recensies geeft dat u ook eerlijk daarin blijft. Want wij hebben u zeker niet opgelicht. Patrick Turfboer Vakgarage SDH
Goede service. Als er iets gerepareerd of vervangen dient te worden, dan wordt er eerst contact met je opgenomen om dit te bespreken.
Altijd behulpzaam met adviezen en oplossingen. Hebben drie auto’s van mijn gezin in onderhoud bij SDH en zijn altijd tevreden over de kwaliteit. We komen er graag en worden prima geholpen.
Ik ben al jaren klant zoals mijn hele familie. Tot grote tevredenheid.
de auto rijdt weer als een zonnetje. keurig geholpen door vakgarage SDH. vanwege dikke pech hier terecht gekomen ipv de vertrouwde garage maar zeker niet minder.
Altijd goede service
Fijn om zulke vakmensen je auto te laten keuren en onderhouden.
Service
Altijd goede service en vriendelijke bediening
Fijne garage!
Ben al meer dan 20 jaar (vanaf start) een zeer tevreden klant.
Ze helpen goed , goede service , vriendelijke vakmensen !! Gewoon Top !!
Altijd correct. Afspraken worden nagekomen. Als iets meer kost dan verwacht is er overleg. En bereid om iets extra’s te doen. Kortom een topgarage.
Alles is goed in overleg gegaan Vriendelijke mensen.
Rep. snel uitgevoerd en de afspraken zeer goed nagekomen.
Geen verrassingen
behulpzaam en meedenkend en vakkundig personeel. ik maak al jaren gebruik van hun service en hoop dit nog jaren te kunnen doen.
Ik ben hier al jaren klant met verschillende auto’s. Vertrouwen is belangrijk bij een garage en dat wordt hier nooit geschaad. En je wordt altijd vriendelijk en correct behandeld. Een erg fijne garage die ik iedereen in de omgeving van harte aanbeveel!
Voor onderhoud en APK auto naar SDH gebracht. Goed advies gekregen en later extra onderhoud gepleegd.
Ze kennen me bij naam en hebben echt goede service. Een betere garage zou ik niet weten en ik hoop dat dat zo blijft. Dan blijf ik klant met mijn 3 auto’s.
Netjes, snel, transparant en vriendelijk zoals altijd. Zeer goede garage.
Duidelijke prijsopgave, geen verrassingen.