Tervreden
Prima!
Completely satisfied
Goede uitleg over de factuur, vooraf overleg gehad Ik had al een vermoede dat het niet in orde was, bedrag viel me mee eerlijk gezegd en de auto was dezelfde dag klaar
Zeer professionele garage en goede prijs kwaliteit verhouding
Sinds de invoering van de APK was er altijd wel wat met mijn auto,s en was ik soms honderden euro,s kwijt. Je hoort ook vaak van oplichters praktijken bij garages. Voor het eerst was nu mijn auto gelijk goedgekeurd dus dat zegt mij genoeg. Hier word eerlijk gekeken en niet gerommeld dus voor mij een 10 met een griffel voor Vakgarage Ypenburg.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen, er werd met mij meegedacht en mijn auto was super snel perfect in orde.
René en zijn mensen zijn hele aardige mensen die klaar staan voor je en hun uiterste best doen om alles snel en vakkundig de zaken te regelen. Zelfs als het de eerste keer niet helemaal goed is gegaan.
Fijn geholpen door Marian en collega’s
Al menigmaal voor onderhoud geweest en ik word altijd vriendelijk, snel en vakbekwaam geholpen. Eventuele problemen aan de auto zijn altijd in één keer verholpen. Kortom: zeer tevreden!
Realisatie van montage conform afspraak
Heel goed
Al enkele keren geweest. Top service. Vriendelijk personeel. Vakbekwaam..
Prima, snel geholpen met mijn airco voor de vakantie
Fijne garage
Bij Kwikfit geweest maar ik wilde een second opinie via Google Vakgarage gevonden en kon gelijk langsrijden Scheelde €150!!! Een nieuwe uitlaat was niet nodig, nu de beugel gelast
Goede en snelle service,Vriendelijke medewerkers.
Prettig, warme ontvangst, duidelijke uitleg over de factuur
Bumper schade
Prima service, kom hier zeker weer terug!
Goede vakkundige kwaliteit en service. Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd.
Goede ervaringen, komen afspraken na. Zelfs toen er een per ongeluk een fout werd gemaakt omtrent een afspraak werd dit vergoed en niet met smoesjes afgedaan. Betrouwbaar dus.
Bij het maken van de afspraak werd telefonisch gezegd dat de auto rond 12:00 uur opgehaald zou kunnen worden. In de praktijk kreeg ik de auto pas om 16:20/ 16:30 uur.
Laan van Waalhaven 223
2497GL Den haag