Super!!
Altijd fijne ontvangst, klantgericht en meedenkend. Complimenten.
Klantvriendelijk en transparant
Voor het eerst in jaren weer naar een officiële garage, en de ervaring is vriendelijk personeel goed geholpen en niet duur. Na een kleine beurt bleek de dop van klepdeksel iets te lekken doordat er olie onder het rijden er uitgeperst werd,terug gegaan werd dit probleem met een nieuwe dop verholpen zonder extra kosten.(was overigs niet hun fout. bedankt voor deze goede service. E de Regt
Auto naar behoren gerepareerd, maar met 2 opmerkingen: 1. Uiteindelijke prijs ruim 2x de prijsopgave. 2. Deel van het werk is uitbesteed aan een andere garage, waardoor de reparatie ruim 1 dag extra heeft geduurd.
Mijn auto is al een jaar of vijf naar volle tevredenheid in onderhoud bij deze garage.
Vriendelijk ontvangen. Leuke rustige wachtruimte, maar daar aangekomen... jammer, geen wifi! Afgesproken werkzaamheden keurig gedaan, met 1 zonder morren, snel hersteld \"vautje.
Ik was tevreden met de termijn waarop ik terecht kon. Ook tevreden met de grondigheid van de diagnose en het resultaat (en ook de prijs) van de reparatie. Nadeel is de relatieve afgelegenheid van het bedrijf t.o.v. openbaar vervoer (huurauto was prima, maar is toch vrij prijzig, 60 euro voor 2 dagen). Bij faciliteiten wachtruimte miste ik de optie van WIFI: mijn originele plan was om wat te werken terwijl ik zou wachten op de werkzaamheden, maar dat plan moest ik al snel overboord gooien.
Plezierige ontvangst, vakbekwaam, goede terugkoppeling van gevonden problemen.
Zeer klantvriendelijk, servicegericht en snel
Laan van Waalhaven 223
2497GL Den haag