Onze auto moest voor een APK-beurt bij de garage zijn; afspraak werd soepel in overleg ingepland, de dag ervóór alvast brengen was ook geen probleem. Overdag ben ik gebeld dat de auto klaar was en bij het terughalen was alles ook geregeld. Kortom, zoals we gewend zijn bij deze garage: prima.
Ze staan altijd voor je klaar! Superleuke mensen en uitstekende service.
Deze garage geeft duidelijk vooraf aan wat er aan de mankeert zodat je zelf de afweging kunt maken het direct of iets later te laten fixen. Mijn zoon en schoonvader deze garage aangeraden en ook zij zijn naar alle tevredenheid geholpen.
Snelle service, goede en eerlijke communicatie. Klantvriendelijk/klantgericht!
Uitstekend in één woord!
Hij wist gelijk wat er stuk was
Snelle en vakkundige service, net even dat stapje extra doen! Hele fijne club….
Zeer klantvriendelijk
Fijne afhandeling. Foto’s gaven de defecten goed weer. Ophalen van de auto bij de buren op zaterdag werkte ook goed en achteraf betalen.
De eerste garage waar ik zekerheid heb dat ik niet in de maling wordt genomen. Geen verzonnen dure reparaties. Altijd een eerlijke offerte vooraf. Rene en alle collega’s zijn super vriendelijk. Een verademing vergeleken met alle concurrenten. Aanrader!
Zeer goed geholpen.....wordt advies gegeven over wat eraan zit te komen qua reparatie zonder dat ze het al gedaan hebben En het werk wat gedaan wordt vakkundig uitgevoerd
Werkzaamheden werden kantvriendelijk ingepland
Je word altijd snel, netjes en professioneel geholpen. Zeer klantvriendelijk en reparaties en service zijn van heel goede kwaliteit
Wanneer ik bel met een probleem aan de auto kan ik vrijwel direct terecht. Altijd overleg over de prijs en uitleg wat er precies aan de hand is en wat er aan gedaan moet worden. Zeer vriendelijk personeel. Kortweg een zeer tevreden klant
Vriendelijke afhandeling prima service
Goede en persoonlijke service. Zeer vriendelijke mensen. Duidelijke prijsafspraken vooraf.
Snelle, eerlijke en goede service, aardige mannen die goed werk verrichten!!! Kom zeker terug
Afspraak makkelijk en snel gemaakt, goede service, duidelijke prijsafspraken vooraf.
Grote beurt en apk. Ik werd gebeld dat accu beetje aan het overlijden was, keurig uitgelegd hoe dit kwam en hoelang het nog kon duren voor hij het helemaal begaf. Op de app de rekening met specificatie zodat je alvast voorbereid bent op de kosten. Bij afhalen de accu bekeken of de datum van productie te vinden was, helaas alleen maar in het chinees. Ik was inmiddels al onderweg met de tram om mijn auto weer op te halen was er nog gebeld dat hij klaar was. Altijd keurig bellen over wat er gedaan moet worden en onverwachte reparaties.
Al meerdere jaren klant bij deze garage en dat naar volle tevredenheid.
Zie boven
Had problemen met de banden van mijn VW Passat na de wisseling van winter naar zomer. Probleem dumping binnen 24 uur probleem opgelost 2 nieuwe All theater banden, op spanning en uitgebanlanceerd. Uitstekende, snelle en betrouwbare service
Mijn auto is hier al jaren tot volle tevredenheid in onderhoud.
Altijd erg kundig, vriendelijk en klantgericht
Laan van Waalhaven 223
2497GL Den haag