Goed ontvangen, duidelijke uitleg over wat ze gaan doen. Wordt goed op de hoogte gehouden. Ondanks dat bepaalde materialen niet op voorraad waren toch zelfde dag klaar. Iedereen zeer vriendelijk en hoge service gerichtheid!
Al enkele jaren heb ik hier mijn auto in onderhoud. Medewerkers altijd positief, meedenkend, vakkundig en zeer aardig. Top alles bij elkaar!
Prima.
Prima geholpen en altijd met koffie in de wachtruimte !!
De auto kwam voor groot onderhoud en APK. Ik kreeg gedurende dag een goed overzicht met foto's toegezonden met wat men had geconstateerd. Vervolgens was er goed vervolgoverleg. Bij nader inzien werd de een dag die voor het werk was uitgetrokken niet gehaald. Dat had wellicht iets eerder gemeld kunnen worden, maar ik kreeg wel gratis vervangend vervoer. Over het geheel zeer tevreden!
Top garage! Vriendelijke en eerlijke mensen. Top service. Ik kom er graag weer voor een volgende keer terug.
Een goeie eerste ervaring opgedaan en een professionele indruk gekregen.
Klantvriendelijk en goede service
veel problemen gehad met de koppeling van mij Alfa. Uiteindelijk is het na veel zoeken en nadenken goed gekomen. Communicatie was goed werd op de hoogte gehouden met het verloop. Monteurs zijn kundig en erg klantvriendelijk!!
Mijn auto ging naar de garage voor een grote beurt, maar omdat die zo weinig had gereden afgelopen jaar hebben ze hem alleen op heel veel punten nagekeken en een paar dingen aangepakt die nodig waren. Was ik toch een stuk voordeliger uit.
Onze auto was weer aan een grote beurt toe; ik kon de auto een dag van tevoren brengen en mijn leenfiets stond al klaar. Dezelfde middag nog werd ik gebeld dat er al naar de auto gekeken was en had ik al even overleg met de garage over de dingen die hij tegenkwam. Één onderdeel was niet te repareren en daarvan wordt gekeken of het ergens bij een sloop-bedrijf nog te halen is, om de kosten niet verder op te hoeven drijven. De auto kon ik weer afhalen en hij was zelfs in het bestuurdersgedeelte gezogen...
Prima geholpen. Uitstekende communicatie. Kortom een goede reden om terug te komen.
Goede diagnose en duidelijke communicatie over wat nodig is aan onderhouden, maar ook als er iets niét nodig is. Altijd overleg mbt de kosten vooraf en een belletje als het meer wordt. Extra service bijv. leen scooter/auto. Ook meedenken over de aanschaf van een andere auto. Voor mij eenprima garage.
Top service
Prima zoals het hoort.
Afspraken worden nagekomen, je wordt tijdig en correct geïnformeerd, er worden alternatieven voorgesteld bij reparaties, een professionele en betrouwbare garage.
Ik kon telefonisch snel een afspraak maken op korte termijn. Vriendelijk geholpen, leenfiets mee, helemaal top. Auto was snel klaar, eerlijk advies en met een kleine reparatie en kleine factuur snel weer onderweg.
Prettige omgang en vakkundige werkwijze
Fijne garage met vriendelijke medewerkers. Team is transparant in wat er gebeuren moet en wat ze adviseren, prijzen die worden gecommuniceerd vallen niet achteraf hoger uit. Ik breng mijn auto hier met een goed gevoel langs.
prima vak-garage, nette en snelle afhandeling. vriendelijke en sympathieke medewerkers. Mochten de kosten hoger worden dan duidelijk ook reden waarom. dus zal iedereen aanbevelen.
Positief
snelle reactie en snel verholpen
Snel, goed en vriendelijk geholpen.
Uitstekende service, goede en bondige uitleg, stoppen niet voordat alles echt is opgelost. Voel mij echt klant en welkom. Zeer deskundig
Laan van Waalhaven 223
2497GL Den haag