Bij het uitvoeren van de beurt was een defect ontdekt. Na afstemming tot prima reparatie overgegaan. Snelle en vriendelijke bejegening.
Prima service, snel geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt en adviezen ontvangen. Prima ervaring
Altijd goede service , ze zijn altijd vriendelijk en denken altijd met je mee
Gemakkelijk afspraak te maken. Vriendelijke bejegening. Auto al jaren vakkundig onderhouden.
Kon gelijk komen voor 4 nieuwe banden. Gezellig en supervriendelijk geholpen.
Korte lijntjes die het mogelijk maken om snel met elkaar te schakelen om eventuele problemen snel op te lossen. Nooit te beroerd om indien je ad hoc langskomt je toch te helpen.
Afspraak was soepel gemaakt. Ontvangst hartelijk en de auto was weer prima voor de volgende 20.000 kilometer. De auto was zelfs bij terugkomst gewassen. Prima service, aardige mensen
Top garage staan altijd voor je klaar en denken met je mee
Met "Vakgarage Automeer" in Katwijk heb ik al meerdere keren kontakt gehad middels reguliere kontroles en de aanschaf van een "nieuwe (2de-hands) auto! In alle gevallen heb ik alleen maar hele positieve ervaringen gehad! Zowel de levering van kwaliteit als de getoonde klantvriendelijk valt mij elke weer op en ik vind dat een hele prettige ervaring! In gesprekken met andere personen in dezen laat ik dan ook altijd weten dat ik zeer tevreden ben. Indien tijdens een onderhoudsbeurt bijvoorbeeld een "dure" reparatie nodig was dan werd ik van tevoren ingelicht over de situatie en werd mijn akkoord voor reparatie gevraagd. Ook heb ik zeer goede ervaringen met de service "Pechhulp". Kortom: Een aanrader!
Reparatie geheel volgens afspraak afgehandeld. De mannen zijn altijd even opgewekt en goedgemutst. En weer een tevreden klant!
Nieuwe distributieriem laten maken. Netjes en met goede adviezen. Servicegerichte garage. Hoed in contacten.
Maken van een afspraak ging soepel, regelen van een leenauto ook. Leenauto stond klaar toen de auto werd afgeleverd voor de beurt. Beurt en reparaties verliepen volgens afspraak.
Snel en deskundig
Attent, vertrouwenwekkend en klantvriendelijk
geen gezeur, gewoon doen!!
Auto gebracht en op afgesproken tijd was die klaar.
Tip service!
Ik ben hier prima en heel vriendelijk geholpen door Maarten en Peter bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Er werd de tijd genomen en ik heb steeds makkelijk contact kunnen leggen bij vragen.
Twntigjarige service!
Klant is koning
Fijn
We hadden op een vrijdag wat met de auto,hij was nd garage gereden door anwb,want de anwb konden ons niet helpen,,neergezet, dag later er naar toe gegaan,uitgelegd,leenauto meegekregen, en ze hebben hem maandag gelijk aangepakt,die wisten wel te vinden wat het nou was,mega goeie service, heel blij met deze vakgarage,
Je wordt snel geholpen en kan erop vertrouwen dat de reparatie goed is uitgevoerd
Alle keren dat mijn auto voor onderhoud moest, werd ik snel en vakkundig geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Ook de keer dat een nieuwe accu het na een jaar begaf, werd deze direct vervangen zonder moeilijk gedoe.
Ik heb nog maar kort contact, maar dat is heel goed geweest. No nonsens, duidelijk, prettig contact en duidelijke afspraken. Ik heb inmiddels een auto gekocht en hoop op veel goede jaren bij deze Suzukigarage.
Ambachtsweg 9
2222 AH Katwijk