Vriendelijk en deskundig personeel. Zij denken mee en staan altijd voor mij klaar. Reparaties en onderhoud zijn altijd TOP tegen een redelijke prijs.
Altijd vriendelijk te woord gestaan en snelle service
Erg goed. Ze proberen geen duurde auto's aan te smeren . Waar voor je komt staan ze volledig je klaar. En een goede en rustige uitleg over je anderen auto. Ik zal deze grage zeker aanbevolen . Ik keer hier zeker naar terug. Top service .
Altijd goede service, meedenkend en korte lijntjes in de communicatie. Helemaal top!
Kom er al 22 jaar voor onderhoud. Goed en gezellige medewerkers. Auto altijd prima onderhouden. Heb je een probleem of een vraag, je kan gewoon bellen en wordt vriendelijk te woord gestaan.
Geniale service!
Leuk om weer met de verkoper van onze vorige auto in contact te komen. Doordat hij zelf Automeer heeft overgenomen en mede door de goede ervaringen en klantvriendelijkheid in het verleden hebben wij ver van onze woonplaats weer een nieuwe auto bij hem gekocht.
Zeer tevreden over de deskundige begeleiding bij aankoop van een occasion.
Altijd bereikbaar en deskundig.
Al meer dan 10 jaar klant bij dit bedrijf. Iedereen is altijd vriendelijk en verleent super service. Het werk is altijd piekfijn in orde. Heb nog nooit ergens zulke fijne service gehad! Vandaag ook weer een extraatje; haalde mijn auto op die ook nog eens gewassen was. Heel blij wordt ik hiervan!
Prima geholpen
Ik ben nieuw als klant. Goede ervaring.
Fijn dat auto weer nagekeken is en goedgekeurd de weg op kan
mijn ervaring is, dat je heel prettig te woord wordt gestaan. Vakkundige medewerkers in een heel prettige omgeving.
Altijd snel terecht en bovenal super vriendelijk!
Fijne Monteurs
Alleen geven ze een leenfiets mee die waardeloos is . Geef dan niets mee dan ga ik wel lopen
Het zijn echt vakmensen denken mee en helpen je gewoon heel goed
Met mijn suziki swace die ik ergens anders had gekocht bij deze garage geweest. Aanleiding was een onderhoudsbeurt die gedaan was door een andere garage waarna het euvel naar mijn idee nog niet was verholpen. Omdat ik daar pas over drie maanden terecht kon en ik het idee had dat er met mijn remmen iets mis was werd ik door een collega naar deze garage verwezen. Ik kon er rap terecht en mijn idee dat er iets mis was werd bevestigd. Remschijven vervangen en een band vervangen en mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Dus zij krijgen van mij een hele dikke 10.
Auto opgehaald, onderhoudsbeurt uitgevoerd, weer thuisgebracht. Alles netjes geregeld.
Wordt er fijn geholpen.
Jammergenoeg is Automeer niet meer wat het is. Tuurlijk moet je meegaan met de tijd
Heel vriendelijk ontvangen, hele goede service! Waar voor je geld!
Heel goed geholpen Gehaald en gebracht bij APK keuring netjes gezien mijn leeftijd,, Wel eens anders mee gemaakt Beleefd personeel Nette werkplaats en showroom
Ambachtsweg 9
2222 AH Katwijk