ik had een behoorlijke schade an de auto maar in overleg prima opgeknapt. Men had de auto ook nog schoongemaakt, zowel van binnen als van buiten. Ik mocht ook een auto van het bedrijf gebruiken. Vooral als je slecht ter been bent, is dat geweldig.
Je krijgt keurig op tijd een herinnering wanneer de auto APK gekeurd moet zijn. Als je belt voor een afspraak kan je snel terecht. Alleen is mijn olie niet vervangen, ik dacht dat dit standaard werd gedaan maar niet dus. Moet waarschijnlijk nog een keer terug om dat te laten doen. Misschien als tip om dit te vragen, ik heb er echt geen verstand van.
Goede, vriendelijke en snelle service. Er wordt goed overlegd.
Goed overleg wat betreft onderhoud
Wij worden altijd prima geholpen en goede service.
Alles is geheel volgens afspraak verlopen. Wel vond ik het jammer dat mijn ventilatortjes voor in het dashboard niet waren gemaakt, dus een beetje ergernis nog steeds als ik de auto instap ๐
Goede service en klantvriendelijk
Handig dat je je apk keuring kunt aanmelden via de site. Je overziet snel wat een geschikt moment is. Vriendelijk personeel aan de balie. Een belletje over de nodige reparaties en de bijbehorende kosten. Goede service.
Vanaf het moment van afspraak maken tot het ophalen van de auto na apk prima verlopen. Vriendelijk personeel! Niks op aan te merken!
Ben niet voor niks al ruim dertig jaar klant van deze topgarage. Dat zegt genoeg dacht ik.
tevreden
goede service maar behoorlijk aan de prijs
Als je bel kun je soms direct langs komen
Details vind ik te lastig.
Jongens doen hun werk goed, prijs kwaliteit is top. En ze zijn super vriendelijk en mee denkend.
goede service en communicatie
Al jaren klant. Prima.
Vriendelijke en behulpzame mensen. Ben tevreden bij deze garage !
Wij zijn tevreden over de service van de garage. Goede communicatie en goede prijs-kwaliteit. Geen poespas.
Klant vriendelijk en ze staan altijd voor je klaar
belt netjes op, voor dat ze aan de auto gaan sleutelen en zeggen precies wat er aan gedaan moet worden, dat waardeer ik zeer. N.smal Avenhorn
top
Goede onderhoud van mijn bedrijfswagen. Lekker gewoon. Alles kan.
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn