Probleem snel en effectief verholpen. Prima Service!
De 1e keer gebeld.... mijn auto gaf een motor probleem aan.... ik kon meteen die ochtend nog terecht. 2 weken daarna voor apk en nog wat andere dingen en beide keren heel netjes geholpen. De 1e keer werd er zelfs gevraagd of ze me thuis moesten brengen. Daar word je toch blij van! Helemaal als je er een beetje de pest erin hebt, omdat je onverwachte kosten moet maken. Echt Top!
Uitstekend!
Altijd goed en betrouwbaar geholpen Een goede service. Al sinds de oprichting een vaste klant.
Op zondag schade met mijn auto gekregen. Een belletje en op zondagmiddag kon ik terecht, en werd ik geholpen door een medewerker van Vlaar en Smal. Maandagmiddag stond de auto alweer klaar. Grote klasse.
Prima service en kwaliteit verhouding.
betrouwbare GARAGE, snelle service, aardige mensen.
Vriendelijk
Je wordt er altijd meteen geholpen
uitstekend en betrouwbaar
Mijn bobine was kapot gedaan. Ik kon m’n auto direct langsbrengen. Persoon was enorm vriendelijk en behulpzaam en diezelfde middag kon ik de weg weer veilig op.
Kijk naar mijn cijfers!! Gewoon goed in alles !
Zijn gewoon kanjers staan altijd voor je klaar, en krijg voor de jaarwisseling nog een mooie paraplu en een heerlijke fles wijn mee !
hele goede service, vriendelijk en prettig
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn