Zeer goede ervaring, repareerde mijn auto zonder manuren te rekenen en alleen de onderdelen toen we 1,5 maand na aankoop van mijn auto bij hen erachter kwamen dat de distributie ketting vervangen moest worden. Ik had de auto daar zonder garantie gekocht. Goede service en gratis leen auto.
Ontzettend leuk bedtijf
Keurig netjes, afspraken worden nagekomen. Overleg bij grotere reparaties.
Zeer vakkundig en snelle maar vooral goede service!
Altijd vriendelijk en de tijd nemend om het probleem aan te horen en te verhelpen. Dikke 10 voor iedereen.
Betrouwbaar en bijzonder klantvriendelijk en óók zonder afspraak, indien nood, maakt men daar tijd voor het probleem en het zoeken naar een oplossing. TOPGARAGE met ECHTE service !
Prima garage wordt altijd goed geholpen!
Prima, correct
Goede Service, prima prijs / kwaliteit verhouding, vriendelijk en deskundig personeel ! Goede ervaring met uw bedrijf ! Super bedankt voor de goede service....
Al jaren doen zij het onderhoud. Hebben altijd een oplossing.
Heel goed. Correcte uitleg van werkzaamheden. Zeer vriendelijk.
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn