apk en airco service
Zeer goede service. En vriendelijk.
Prima ervaringen met een prima gedachte waar klant nog worst gewaardeerd
al 28 of 29 jaar uitstekend
We hebben goede ervaringen, alleen kleine tip voor een leen auto: de leenauto gratis meegeven met volle tank en met volle tank terug als afspraak. Prima service tot nu toe, wanneer er iets niet goed is bellen ze hierover als dat is afgesproken, we komen met onze 3 auto\'s voor apk bij jullie garage.
Heel goed
Voor onderhoud van onze auto, maar ook vragen tussendoor, worden we altijd klantvriendelijk ontvangen
Zeer betrokken en vakkundig en snelle hulp
Ik had een auto gekocht bij dit bedrijf zonder garantie (mijn eigen keuze ) 2 weken later bleek distributieketting te klapperen.Vlaar en Smal deed niet moeilijk...Met terugwerkende kracht kon ik alsnog voor 295 euro 3 maanden garantie krijgen, kreeg de auto kleine beurt,werden remschoentjes,oliefilter en distributieketting inclusief geleiders en spanners vervangen! Bedankt Dennis...super service! !!!!
Super goede service
Prima service, korte wachttijd. goede eerlijke prijs
Fijne garage waar we al jaren tot volle tevredenheid klant zijn en zullen blijven.
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn