Professioneel
Staan altijd voor je klaar in voor en tegenspoed!
Personeel dat weet wat ze doen. Je kan duidelijke afsraken maken die ze nakomen. Gewoon een profersioneel bedrijf.
Altijd lastig als je verhuisd om een nieuwe garage te vinden voor je auto. Maar blij met deze garage! Snel en accuraat.
Onderhoud wordt deskundigen gedaan en je wordt geïnformeerd indien er extra handelingen moeten gebeuren.
Goede service de lijntjes zijn kort en met het onderhoud wordt je goed op de hoogte gehouden, zodat er geen verrassing optreden.
Door problemen met mijn roetfilter naar Vlaar&Smal. Deze problemen zijn keurig opgelost. Niet gelijk het roetfilter vernieuwen maar de oorzaak van de storing gevonden en opgelost. Mijn complimenten voor de service!
Duidelijke communicatie en fijne service.
Ik ben erg goed geholpen door Dennis toen ik kwam kijken naar een andere auto.
Fijn om advies te krijgen over het kopen van een auto. En de mogelijkheid om een auto te huren ook als je auto niet in de garage staat voor onderhoud. Fijn om een goede garage in de buurt hebben.
Erg goed geholpen en duidelijk. Ik ben erg tevreden met jullie.
Door mijn eigen schuld zelf schade veroorzaakt aan eigen auto tijdens rijden met onvoldoende uitzicht. Een dag later met auto naar Vakgarage Vlaar & Smal voor beoordeling en overleg. Receptionist kwam persoonlijk mee naar buiten om de schade te beoordelen en per direct werd een datum gepland voor reparatie volgens mijn wensen. Ook zo fijn dat er bijna altijd een huurauto beschikbaar is.
Je wordt netjes te woord gestaan. Ze denken met je mee wat ik erg belangrijk vind. Goede service en niet overdreven duur.
Ik had mijn auto 8 maanden geleden gekocht bij een garage in Haarlem en viel net buiten de garantie. Mijn familie en kennissen gaan al jaren naar deze garage en toen mijn auto ermee stopte kreeg ik het advies om naar vlaar en smal te gaan. Daar ben ik achteraf heel erg blij mee. Mijn auto is weer helemaal goed en was snel gemaakt en de opgave van kosten waren op de cent na correct, dus geen verrassingen achteraf. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen. En ga voortaan ook niet meer naar die andere garage waar ik al 10 jaar kwam.
Van tevoren is bekend wat er gaat gebeuren en er volgt overleg bij onvoorziene zaken.
Aardige goed communicerende medewerkers, die zinvolle suggesties doen waardoor je vertrouwen in een goede reparatie en onderhoud krijgt. Wat na uitvoering ook blijkt! Kortom, het geeft het gevoel dat ze er voor jou zijn , en niet jij voor hen.
Wij hebben goede ervaring bij Vlaar &Smal En zijn heel tevreden hoe wij altijd worden geholpen.
Ik heb bij deze garage het gevoel dat er geluisterd wordt naar je. Er wordt mee gedacht wat er moet gebeuren en alles in een gemoedelijke sfeer en vriendelijk personeel
goede servicie en snel geholpen
Familiebedrijf dat al tientallen jaren bekend is in de omgeving. Occasion gekocht met bovaggarantie. Vriendelijk geholpen, kreeg er een goed gevoel bij. Uitstekend dus.
Wij zijn nu twee mal voor een service beurt geweest maar zeer te vrede.
Na de aanmelding van een defecte waterpomp, direct een leenauto mee en de afspraak om het ASAP te repareren. Ik ben hier goed en vakkundig geholpen.
Ik wordt altijd meteen geholpen door vriendelijk personeel en over de service en het onderhouden van mijn auto ben ik dik tevreden.
Ook al hangt er een prijskaartje aan (waar niet overigens?), ik kan niet anders schrijven dan: serviceteam staat altijd voor je klaar. Juist bij van die onbenullige tussendoortjes zoals het verwisselen van een defect lampje et cetera, je kunt t.a.t. bij dit team terecht én, zonder je bezwaard te voelen! Dit is voor mij - iemand die dagelijks de weg op gaat vanwege werk - van groot belang. Kortom een welgemeend 'chapeau' voor alle medewerkers van Vakgarage Vlaar en Smal... er staat daar een hardwerkend team voor ons klaar!!!
Goede service correct behandeld perfecte garage zowel voor onderhoud als ocassion.
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn