Prima....
Mocht er iets tussen komen of heb je net even andere prioriteiten kun je altijd even bellen en wordt er vaak gekeken naar de mogelijkheden. Kosten worden besproken voordat er iets gedaan wordt. Soms mag de exacte prijs van tevoren wel wat exacter genoemd worden
Prettige omvang met het personeel.
Vriendelijke medewerkers en de service is altijd heel erg goed. Ik kom er al heel wat jaren en men is er altijd even klantvriendelijk.
altijd goed geholpen met aankoop van auto`s ,onderhoud en reperatie`s. Ook een groot pluspunt is het directe contact met de baas en de monteurs als dat nodig is.
Vriendelijk en behulpzaam, denken met de klant mee.
Ze doen wat ze beloven en zijn niet duur. Voor tussentijdse vragen of probleempjes kan ik altijd terecht.
Goed contact en prima overleg over de reparatie/ onderhoud wat moet gebeuren.
Ik heb deze al ingevuld
Eerlijk advies en goede service
Altijd een goede service. Staan direkt voor je klaar ook als je even tussen door voor iets komt.
Goede service, de kosten konden zij grotendeels van tevoren al aangeven. Er wordt altijd gebeld wanneer er bijkomende kosten zijn. Alles keurig in overleg. En de factuur meteen netjes in de mail zodra je auto klaar staat.
ik heb totaal geen verstand van auto's dus hulp is altijd erg nodig. voor mij staan ze altijd gelijk klaar. eventueel een andere auto is ook beschikbaar. het zijn gewoon aardige mensen.
Uitstekend geholpen
Zoals altijd,vlot en vakkundig!
Deskundig en vriendelijk
Goede ontvangst plezierig vakkundig
Goed als ik bel word ik altijd direct geholpen en kan ik meteen langs komen zodat er naar het euvel gekeken kan worden en wordt er zo nodig een vervolg afspraak gemaakt.
Werd snel en goed geholpen.
Prima service en klant vriendelijk
Snelle afhandeling en vriendelijke geholpen
Altijd berijd je te helpen,
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn