Prettig contact, meedenkend en service gericht. Vooraf een duidelijke prijsopgaaf zodat je weet waar je aan toe bent. Kortom een vakgarage waar ik graag terug kom als het nodig is!
Onderhoud wordt goed en netjes uitgevoerd. Prijs kwaliteit is ook goed.
Goeie en vriendelijke service Helpen je altijd goed en eerlijk als er iets niet kan of niet lukt
Deskundigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid en klantvriendelijk
Duidelijk en klantvriendelijk.
Word goed en vakkundig geholpen.
Fijne garage! Er wordt altijd duidelijk en eerlijk gecommuniceerd over de situatie van de auto. Wat betreft reparaties krijg ik een eerlijk en punctueel advies en worden mij duidelijk opties incl. bijbehorende kosten geboden.
Mijn ervaring met deze garage zijn erg positief. Snelle service. Reparaties worden netjes en vakkundig gedaan. Ze houden zich aan de afspraken en zijn klantvriendelijk. Er wordt met de klant meegedacht.
Zeer goed en vriendelijk geholpen
Al jaren tevreden. Prima onderhoud en doen wat nodig is. Vakkundige monteurs.
Vriendelijk, accuraat, snel en deskundig. Wat wil je nog meer?
Ik ben goed geadviseerd bij de aankoop van mijn huidige auto die ik kocht bij een particulier. Ze onderhouden mijn auto al tientallen jaren prima tegen een acceptabele prijs.
heel goed!
Leuke mensen vakmensen. Goede service
Niet mijn eerste goede ervaring en wat mij betreft ook niet de laatste. Vandaar deze review. Fijn bedrijf en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk met kennis van zaken.
en alles is weer netjes geregeld
Altijd beleefd en hulpvaardig,. Denken met je mee en hebben goede vakkennis in huis
Goede service, veel mogelijkheden en vakmanschap. Voor mij is er maar 1 garage. Vlaar en Smal al jaren
Goedeservice
Goed meedenkend!! Service is perfect.
Onderweg naar ons vakantie adres, net 3 km van huis trad er een storing op aan de auto. We werden meteen geholpen. Er werden nieuwe onderdelen gehaald en na 2 uur konden we onze reis weer vervolgen. Geweldig, snel en accuraat.
Er is zo nu en dan tekort tijd voor de consument. Zelf alles herhalen of alles wel gedaan wordt
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn